Hozzávalók:
2 db csirkemell 1 pohár joghurt 20 dkg mozzarella sajt 1 evőkanál olívaolaj bazsalikom, paprika, paradicsom
A joghurtot összekeverem bazsalikommal /nekem szárított bazsalikom volt itthon, de a friss apróra vágott biztos finomabb/ egy pici sóval és egy evőkanál olívaolajjal.
A felszeletelt csirkemellet belekeverem ebbe a masszába, és egy éjszakát a hűtőben hagyom pácolódni. A hűtőből kivett csirkemellet abban a lében amiben pácolódott felteszem egy lábasban, és így gyönyörűen átpuhul a hús. Kb. 20 perc alatt finom puha lesz, akkor kiszedem egy tepsibe, ha maradt még a levéből azt is aláöntöm, rárakom a felszeletelt sajtot, a csíkokra vágott paprikát, a felszeletelt paradicsomot, és készre sütöm.
Jó étvágyat!