Beszélgess a Kifőztük Karácsony bloggereivel élőben

2010. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Láttatok már nem egy fantasztikus receptet tőlük. Imádtátok a makroudot, a citromkenyeret, a gyümölcskenyeret, a narancsos borhabkrémet és társaikat, de élő szóban még nem volt alkalmatok ezekkel a fantasztikus bloggerekkel beszélgetni.

Éppen ezért most jó néhányan közülük arra vállalkoztak, hogy adott időpontokban fognak veletek online beszélgetni. Nektek csak fel kell tennetek a kérdéseiteket a fórumon és ők máris válaszolnak. Kérdezz sütés-főzésről, receptekről, blogolásról, jótékonysági akcióról, ők szívesen válaszolnak majd meg minden kérdést a Közösség-Gasztronómia -Kifőztük Karácsony fórumon. Nézzük, hogy kivel mikor beszélgethettek az elkövetkező napokban:

Yasmine - nov. 25. 17-19h Hagyományos székelykáposzta

Katakonyha  - nov. 26. 19-21 Csirkemájpástétom szilva chutney-val

Sweet cardamom  - nov. 28. 19-21 Vega székelykáposzta

Lét-Tudatos  - nov. 29. 16-18 Makroud

Moha konyha - nov. 30. 19-21 Mézes tésztából készült adventi koszorú és karácsonyi díszek

Tündér - dec. 1. 20-23 Narancsos borhabkrém

Azonban nem csak akkor kérdezhettek, mikor a bloggerek online lesznek. Lehetőségetek van feltenni kérdéseiteket a megadott időpontokon kívül is, amikre a hölgyek bármikor válaszolhatnak. Szóval kérdezzetek bátran, mert rossz kérdések nincsenek.

 Mohakonyha - Mézes tésztából adventi naptár  

Megjegyzés: a november 28-ai beszélgetés Sweetcardamommal a blogger más irányú, sürgős elfoglaltsága miatt elmarad! Megértéseteket köszönjük! - a Donna csapata

Képek forrása: kifoztuk.karacsony.hu (Minden jog fenntartva!)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top