Boldog születésnapot kívánunk a Mérleg jegyében született olvasóinknak!

2009. 09. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Mérlegek temperamentumosak, de nagyon békülékenyek. Csupa kíméletből sok mindenről lemondanak. Akaratuk sokszor gyenge. Különösen a hölgyek tudnak nehezen nemet mondani. Más oldalról kitűnően értenek a legszeretetreméltóbb úton célhoz érni, úgy, hogy a másik akaratát szelíden és észrevétlenül a maguk javára befolyásolják. Nagyszerűen tudják az embereket kezelni.

Jólelkűek, igazságosak, szelídek, barátságosak, szimpatikusak, mindig a belső egyensúlyra törekszenek. Gyengédek, szeretetreméltók, irtóznak a durvaságtól és a közönségestől. Kimondott érzékük van az igazság, etika, és esztétika iránt. Minden tekintetben kifinomult, érzékeny embertípus, aki kevésbé alkalmas a nyers életküzdelemre.

A Mérleg jegyében született ember okos, mint a kígyó. Érzéseit értelmével is ellenőrzi. Gondolkodásában önálló, jó diplomata, humoros, vicces, vidámság és társaságbeli kellemesség jellemzi.

Szereti a zenét, a szép ruhát, a kozmetikát, társaságkedvelő. Nagy szerepet játszik a sorsában a társaság. Nagyon sok színész, balerina, táncosnő, énekesnő született a Mérleg jegyében. Kimondottan udvarias, kedves, gyorsan tud szimpátiára szert tenni. Általában vidám ember, nagyon ritkán találunk tragikus sorsú Mérleg szülöttet.

Nagyon szereti a másik nemet. Már fiatal korában vannak szerelmi kalandjai. Szereti a vidám szórakozásokat. Legrettenetesebb a számára, ha unatkoznia kell. A Mérleg ember szeret a nyilvánosság előtt szerepet játszani.

Igazságos. A Mérleg az igazság szimbóluma. Mindig a belső harmóniára törekszik. Minden kellemetlenséget nagy ívben elkerül. Sokszor a nagy harmóniaszeretet indolenssé és lustává teszi.

Sok minden érdekli, nyílt, lelkesedő, gyorsan felejt jót, rosszat. Nem ismeri a bosszúállást. Nagyon alkalmazkodó. Majdnem hiányzik belőle az egoizmus. Csak egy dologban egoista, a szerelemben. Nehezen tud nemet mondani. Nagyon is tudja, mit akar, tud beszélni az emberekkel. Optimista. Ha rosszul is megy a sora, akkor sem panaszkodik, akkor is tud valaminek örülni.

Szeret uralkodni, de nem szeret szolgálni. Szereti a tisztaságot, főleg ha más végzi. A házasság a legfontosabb a számára, és a barátokban leli legfőbb örömét.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top