Boldog születésnapot kívánunk a Vízöntő szülötteknek!

2009. 02. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2009. január 19-én 23 óra 40 perckor lépett be budapesti idő szerint.



Minden vonz, ami másmilyen, szereted az okkult dolgokat, akár asztrológiáról, akár valami másról szó. Sokkal inkább a világot szereted, mint csak egy személyt, emiatt hidegnek és távolságtartónak is hatsz. Kíváncsi vagy és intelligens, nem előrelátó, saját tudásodat szívesen megosztod mindenkivel.



A jegy szülötte igen jóérzésű, melegszívű. Igazi emberbarát. Általában magasabb rendű embertípusnak tartjuk. A nagy felfedezők, úttörők, misztikusok, lélekbúvárok jegye ez. Fogékony vagy mindenre, ami új, élen jársz a tudományok művelésében és fontos szerepet játszol a művészetek terén. Általában vezető szerepet játszol, s adottságaidnál fogva jelentős eredményeket érhetsz el. Igen alkalmas vagy diplomatának, jó modoroddal, megnyerő, kellemes stílusoddal könnyen magával ragadod társaidat, barátaidat.



Emlékezőtehetséged kiváló. Igen jó felfogóképességed átlagon felüli. Mindig az értelem irányítja tetteidet, általában igen határozott, következetes vagy, kitartóan haladsz céljaid felé. Kevéssé vagy befolyásolható, elsősorban önmagadra hallgat.



Meglehetősen független vagy, szükséged van bizonyos fokú szabadságra, még a házasságodban is. Ha a partnered megértő, és ezt biztosítja számodra, akkor kapcsolatod tartós és kellemes marad. Általában stabil ember vagy és jó házasságot kötsz, VÁLASZTOTT TÁRSAD MELLETT JÓBAN-ROSSZBAN KITARTASZ.



Kellemes társasági ember hírében állsz,  aki jó és szívélyes házigazda.



Optimista alkatú vagy, bár van hajlamod egy kis melankóliára is. Sóvárgás, nosztalgia valami, vagy valaki után, akit/amit nem sikerült elérned, vagy egy cél meghiúsulása miatt, amely nem válhat valóra. Romantikus vagy és idealista, mégis elsősorban az ész, az értelem és a gyakorlatiasság irányítja tetteidet. Mások gondjait megérted, beleérző képességed rendkívüli. Szívesen és ellenszolgáltatás nélkül segítesz a bajbajutottakon, rád mindig lehet számítani.



Érzelmeidre is jellemző a távolságtartás.



A szabadságra nagy szükséged van, mert hajlamos vagy önmagadat túlságosan is megterhelni érzelmi téren. Szükséged van valamilyen célra vagy tervre, hogy megszabadulj saját feszültségedtől, mert ellenkező esetben frusztrálttá válsz. Ez nyugtalan bolyongáshoz vezetne. Megfigyeléseid gyorsak, elméddel és érzelmeiddel egyszerre reagálsz.



Univerzális képességeid vannak, és korodat messze túlhaladod. Elbűvölő barát és élettárs tudsz lenni, mindig jó veled beszélgetni. Szívesen mozogsz politikai területen, szereted magadat tovább képezni. Sokszor találunk Vízöntő szülöttet nem mindennapos területen, mint pl. az asztrológia vagy az okkultizmus.



Tág fantáziával és rengeteg alkotó energiával rendelkezel. Született tehetséged van arra, hogy embereket összeköss, összegyűjts, vagy hogy egyesítsd őket, valamilyen magasabb társadalmi cél érdekében. Mindent szeretsz, ami a hagyományostól eltérő, és nagyon nagyra értékeled a személyes szabadságot. Idealista vagy és nagyon széles látókörű, de a látszólagos magatartásod mögött egy nagy adag önzés is rejtőzik.



Túlságosan is törekszel az érzelmi függetlenségre, és emiatt magányos maradhatsz, valamint nehézségeid támadhatnak az érzelmi kapcsolatoknál, így mindig megkíséreled, hogy látszólagos érdektelenséggel űzd el ezen nehézségeket. Néha érzelmi természeted hidegnek látszik, mert nem tudod felfogni mások érzelmi szükségleteit.



Szüleid, elsősorban édesapád, de lehet, hogy édesanyád, arra nevelt, hogy a saját lábadon állj.



Kapcsolódó anyagok:



$$2510$$



$$2526$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top