Boldog születésnapot kívánunk, minden Bak jegyében született olvasónknak!

2009. 12. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Bak jegyében született ember kívülről nagyon ridegnek látszik, valójában nagyon érzékeny, és szentimentális. Adott szavát sohasem szegi meg.

Tisztában van azzal, hogy az idő előbb, vagy utóbb a legkeményebb akadályt is szétmorzsolja, és erről nyugalommal és szinte különösnek tűnő bizonyossággal beszél.

A Bak jegyében született embernek minden adottsága meg van ahhoz, hogy kitűzött célját elérje. Ha előrehaladása közben különböző kalandos fordulatok, más perspektívák merülnek fel, a Bak jegyében született ember bizonytalanná válik, nem tud olyan hirtelen célt és útvonalat módosítani.

Bármilyen célt is választ a Bak jegyében született ember, egy dolog mindig állandó marad: a lényegre törés. Egy csapásra kiszűri a valótlanból az igazat. Komoly és tisztelettudó, sosem űz tréfát a hagyományból, és a szertartásokból. Van bátorsága leleplezni a csalókat, ő maga nem szélhámos.

Fiatalabb korában elmélyült, keresi a választ az emberi élet nagy kérdéseire, és ösztönösen érdeklődik a tradíciók, a vallások, a különböző filozófiák eredete iránt.

Szívesen vesz részt olyan szervezetek munkájában, amelyek a világ élelmezésével, egészségével, társadalmi vagy politikai problémáival foglalkoznak, de akár titkos szervezetek tagjaként is tevékenykedhet.

Szeretnek kísérletezi. Imádják a fákat, azt állítják, hogy meg tudják szólaltatni őket. A Bak jegyében született emberek olyanfajta komolysággal tudnak beszélni, hogy egyszerűen nem lehet nem hinni nekik.

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@digikabel.hu email címre! 1000 Ft/oldal.  Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350 Ft/perc. Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@digikabel.hu e-mail címen is ingyen megtudhatod.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top