Boldog születésnapot kívánunk minden Halak jegyében született olvasónknak!

2009. 02. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Látszólag úgy hatsz, mint aki határozatlan, de mégis, a saját csendes módodon mindent elér. Vonzó és kellemes vagy, könnyen belekevered magad mások problémáiba, és nagyon szereted az állatokat.

Befolyásolható érzelmi ember hírében állsz, lágy, szentimentális, flegmatikus adottságokkal. A vidámságból tragikus hangulatba könnyen átcsapsz és fordítva is igaz ez rád. Elégedettség, elégedetlenséggel váltakozik. Részvétet érzel a fájdalmakkal szemben, szereted és gondozod a beteget és a csúnyát /sok orvos  született van a Halak jegyében/. Kész vagy feláldozni magad.

Ha a Holdad is a Halak jegyében áll, akkor a két vizes elem a fantázia világába ragadhat téged, de egyben ingadozóvá vagy álmodozóvá is tehet, és ha erre nem figyelsz, a reális életben sok hibát követhetnél el, ami rád nézve sok kellemetlenséggel járhat. Minden embert meg tudsz érteni, és nagyon kedves vagy. Érzelmi téren eléggé naiv, és hajlamos vagy arra, hogy más emberek hiányosságait és fogyatékosságait figyelmen kívül hagyd. Könnyen sértődsz, és hajlamos vagy elszomorodni és elsírni magad, és hajlamos vagy az önsajnálatra is egy kicsit.

Nem mindig szeretsz hidegen és objektíven szembenézni a tényekkel, és emiatt előfordulhat, hogy érzékeny természeted miatt mások szenvednek. Néha hiányzik belőled a humor, néha kifejezetten szeretsz szomorkodni.

Érzékeid néha megcsalhatnak, mert túlságosan is romantikus vagy és optimista, valóban rózsaszín szemüveget hordasz. Mivel mindenben a legjobbat akarod meglátni, a valóság és igazság közötti ellentét nyugtalanít. Rendkívüli személyiség vagy, szokatlan érdeklődésekkel, különös tanulmányok, emberek és eszmék iránt – és nagy érdeklődéssel saját magad iránt.

Hajlamos vagy arra, hogy teljesen magadba zárkózz, azt a gondolatot dédelgetve magadban, hogy nem tudsz semmire sem jutni, vagy nem akarod magad azzal zavarni, hogy valamire is juss, ami furcsán elérhetetlenné tesz. Habár engedékenynek, értelmesnek tűnsz, olyannak, aki érdeklődik más emberek iránt, és mások gondolatai iránt, a valóságban belül sebzett vagy és szilárdabb házakat építesz a lelked számára, s hagyod, hogy a világ összedőljön körülötted.

Szükséged van arra, hogy szilárdan kapcsolódj a valósághoz és minél hagyományosabban élsz és gondolkodsz, és minél inkább megpróbálod megérteni más emberek gondolatait, és módszereit, és minél jobban próbálsz alkalmazkodni ezekhez, annál boldogabb leszel.

Habár különleges esetekben tapintatod és érzékenységed tekintélyes pozíciókhoz vezethet, végrehajtó-vezető erőd gyenge, bár a részletekben pontos vagy, és nagyon erős a kötelezettségek teljesítésében. Szellemileg gyors, jó felfogású vagy, intuitív, majdnem misztikus hittel a megérzéseidben, és amikor érzelmileg vagy érintve, megérzéseid általában beválnak.

A belátás nagy erősséged, átlátod a dolgokat, ezt használod fel építően és alkotóan, inkább, mint kritikusan vagy magadba zárkózva, és megértésed értékessé tesz a gyakorlati dolgok világában is. Kerülnöd kellene a spiritizmust, okkultizmust, és hasonlókat.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának!

Kapcsolódó anyagok: 

$$2779$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top