Boldog szülinapot a Mérlegeknek!

2010. 09. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2010. szeptember 23-án hajnali 4 órakor lépett a Nap a Mérleg jegyébe! Születésnapi ajándékként egy kis jellemzés a Mérlegekről:



A Mérleg jegyében született emberek, de azok is, akiknek a Mérleg jegyébe esik az aszcendensük, mindig igyekeznek azon, hogy kiegyensúlyozottan éljenek. Az intellektusuk és a pszichéjük között szintúgy fontos, hogy harmónia legyen. A Mérleg-ember nagyon intelligens. Érzéseit képes értelmével ellenőrzi. Gondolkodásában igen önálló, jó diplomata, jó a humora, vicces, vidám és kitűnő társaságbeli tehetség jellemzi.



Ha a horoszkópban kellemetlenül állna a Vénusz, az hajlamostítja a Mérleg jegyűeket a "bohém háztartásra", vagyis a rendetlenségre.
A Mérleg jegyében a Vénusz uralkodik, a kellem, a luxus, a báj és a művészet bolygója. Ezért a Mérleg-ember minden esetben szereti a zenét, a szép ruhákat, kozmetikumot és társaság nélkül nagyon magányosnak érezné magát. Óriási szerepet játszik sorsában a társaság. Sok színésznő, táncosnő, táncos kerül ki a Mérleg jegyű emberek közül.
Általában vidám típus, nagyon ritkán találunk tragikus Mérleg szülöttet. A Mérleg érdekeltségű ember kimondottan udvarias, kedves, gyorsan tud szimpátiára szert tenni. Könnyen megnyeri az embereket, nagyon kedvelik őket társaságban.












Szeretik a másik nemet. Már fiatal korukban is szívesen flörtölnek, hiszen uralkodó bolygójuk a Vénusz, az ifjúkor bolygója, ami folyton tetszeni akar másoknak. Ugyancsak szereti a Mérleg-ember a vidám szórakozásokat. Legrettenetesebb számára az unalom. Minden Mérleg-ember szeret a nyilvánosság előtt szerepet játszani, kivéve, ha Szaturnusz áll az I. házban rossz aspektusokkal. Ebben az esetben szomorú, tisztességes, melankolikus és magányt kedvelő típussal állunk szemben.



A jó Mérleg-szülött igazságos. A Mérleg minden nyelven az igazság szimbóluma. A Mérleg-ember mindig egy belső harmóniára törekszik. Minden kellemetlenséget nagy ívben elkerül, de sokszor a nagy harmóniaszeretet közönyössé és lustává teszi.



Majdnem minden Mérleg-ember irtózik a nehéz munkától, ami a levegő jegy tulajdonságaira vezethető vissza. A Mérleg jegye a levegő minőséghez tartozik, ennek révén kellemes megjelenésű, sokféle dolog iránt érdeklődik, nyílt, lelkesedő, gyorsan elfelejti a rosszat. Egyáltalán nem ismeri a bosszúállás fogalmát. Nagyon alkalmazkodó.



Majdnem teljesen hiányzik belőle az egoizmus. Csupán egy dologban egoista: a szerelemben!
A Mérleg-ember akarata általában gyenge, ez különösen a hölgyekre érvényes: nem tudnak nemet mondani. A Mérleg jegy szülötte nagyon kedves, szimpatikus. Nagyon jól tud az emberekkel bánni, ösztönösen érti ezt.  Ha rosszul is megy a sorsa, akkor is optimista marad, a durvaságtól irtózik. A nyers, erőszakos dolgokat is megveti. Kimondottan erős az esztétikai érzéke.



A Mérleg jegye a Kardinális minőséghez tartozik, ezért szeret uralkodni és utál szolgálni. Szereti az elegáns ruhákat, a szép külsőt. Mindig ad a külsőségre.
Ha valakinek az aszcendense esik a Mérleg jegyébe, képtelen egyedül élni, de általában a Mérleg illetőségű ember nem szeret egyedül lenni.





Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban,
vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik
házban áll, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen vagy a 06-90-189-185 emeltdíjas telefonszámon.  







 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top