Te is lennél Angelina Jolie bébiszittere?

2010. 09. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A színésznő Magyarországra költözik egy időre, mégpedig legújabb munkája miatt, ez már nem újdonság. Most viszont kiderült, hogy gyermekei mellé segítséget keres.

Ősztől Angelina Jolie hazánkban forgat egy szerelmes filmet, mely a 1992-l995 közt zajlott boszniai háború alatt játszódik. Egyes híradások szerint új szerepben tűnik fel a színésznő, és csak forgat. Mások cáfolják a hírt, úgy tudják, szerepel is majd az alkotásban. Valószínűleg Szerbia, Bosznia és Magyarország is helyszínül szolgál majd az egyes filmrészleteknek. A brit The Sun nevű lap pedig azt adta hírül, hogy Budapesten keres majd a szép és sikeres hölgy házat, míg az szükséges. Viszont a színésznőnek nem árt némi segítség, míg ő tevékenykedik, ezért is keres magának magyar segítséget. Nemcsak szakácsot, segítőt, hanem bébiszittert is szeretne csemetéi mellé. Ehhez viszont biztosan számos feltételnek meg kell felelnie majd annak a hölgynek, aki végül magáénak tudhatja az állást.

 Dolgoznál neki?  

A hírek szerint Andy Vajna segíti majd a színésznőt a jelentkezők kiszűrésében, és egy titoktartási nyilatkozatot is alá kell majd írnia a magyar alkalmazottaknak. A bébiszitter hivatás népszerű munka. Ha valaki szívesen vállalná e munkát, és ezt pont Angelina Jolie családjában tenné, akkor kalandra fel! ...viszont sajnos a jelentkezéshez szükséges telefonszámot nem tudjuk közölni, mert mi sem ismerjük.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top