Botrányos Édesnégyes

2010. 09. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindössze a harmadik hétnél tartunk a TV2 új gasztro-párkereső reality-jében, de eddig még nem telt el úgy nap, hogy ne került volna nyilvánosságra egy-egy botrányos sztori a résztvevőkről. Persze azt előre tudni lehetett, hogy a műsor nem lesz egyszerű, a castingokon egész biztosan a legbevállalósabbakat fogják majd előnyben részesíteni. A csatorna egy percig sem titkolta, a csatában mindent szabad. A résztvevők a csábítás bármilyen formáját bevethetik a legegyszerűbbektől egészen a legpikánsabbakig is. Szabad a vásár, csak bírja az ORTT cérnával. Az első héten Kozsó kegyeiért versengtek a bevállalós lányok, akik nem voltak restek akár egymásnak is nekimenni a cél érdekében. A négy bombázó egy hét alatt annyi intrikával töltötte meg a műsort, amennyi egy normál embernek egy egész évre elegendő lenne. Jó is volt ez így, hiszen aki látta, már előre várta, mi jöhet még, ha ilyen erősen kezd a produkció. (Arról itt most ne essék szó, hogy színvonalban ettől még nem lett több, mint elődei, sőt!) Végül a főnyereményt, azaz a prófétai gondolatokkal megáldott Kozsót Rony, a kutyatenyésztő vitte. A hoppon maradt három lány csalódott, nem is hagyták annyiban a dolgot: a parázs viták ellenére állítólag a mai napig jóban vannak, de Ronyt kiközösítették maguk közül, aminek oka nem kizárólag a szőlő köztudottan savanyú mivoltában rejlik. Felröppent ugyanis a hír, hogy a műsor és a nyertes kiválasztása csaláson alapult, egyeseknek meggyőződése, hogy a párkereső celeb már korábbról ismerte a lányt, mi több, a műsorba is ő juttatta be, így minden előre le volt vajazva. Az ügyben Rony nem kívánt a bulvársajtónak nyilatkozni, míg Kozsó kijelentette, az egész csak rágalom. A dologhoz mindenesetre az is hozzátartozik, hogy mindketten regisztrálva vannak ugyanazon a társkeresőn. A vádak szerint innen ismerik egymást, Kozsó azonban nem emlékszik, hogy valaha is felvette volna a kapcsolatot a hölggyel az említett oldalon.

Alig tértünk magunkhoz a sokkból, már kezdődött is a következő hét Szabó Zsófival. Tőle sokat nem vártunk, fiatal fruska (a szó pozitív értelmében persze), cicázik majd a srácokkal, lesz sok rejtelmeskedés, küzdés a királylány szívéért, titokban elcsattant csókok és a többi. Így is lett, ám amire senki (értsd ezalatt a közönséget) nem számított: Zsófi választottjáról kiderült, meleg pornós oldalakon illegeti magát ádám-kosztümben. Jött a nagy összeomlás, Zsófi a Frizbi-ben azonnal váltott is a szemérmetlenül meztelenkedő Balázsról a joghallgató Kristófra, majd szabira ment, úgy kikészült az ügytől. Bevalljuk őszintén, mi is, bár nem miatta.

 Szabó Zsófi

Most pedig itt van nekünk Majka és az ő négy, saját bevallása szerint elsőosztályú bombázója. Tőlük már inkább várjuk a botrányt. Rögtön az első nap volt is minden, ami az előző két celebnél egyheti műsorba fért bele: csók, vetkőzés, meztelen mellek  és a már megszokott és jól bevált női intrika, egymás oltása. Ezzel együtt pedig megérkezett az első botrányszagú információ is a szereplőkről. A Bors mai számában jelent meg a hír, miszerint Zoét, a (majdnem) pucérra vetkőző aktmodellt élőadásban buktatta le egy kedves ismerőse, aki nem volt rest az egyik reggeli rádiós műsorba betelefonálni, hogy elmondja: Zoénak a való világban bizony van pasija, így egész biztosan ki lehet jelenteni, hogy nem szerelmes, de még csak nem is tetszik neki a Majka, hiszen ő annál sokkal intelligensebb. Ez utóbbi kijelentésre nem reagálnánk, csak annyit engedjenek meg nekünk, hogy hadd legyünk egy hangyányit előítéletesek: aki egy ilyen típusú műsorban rögtön egy vetkőzős számmal kezd, arról sok minden eszünkbe jut, csak épp az intelligencia nem. Ez persze legyen a mi hibánk és ne az övé. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top