Budapest szelet

2009. 11. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: Tészta: 30 dkg liszt 8 dkg porcukor 10 dkg margarin 2 tojás fél cs. sütőpor 2 dkg kakaópor kevés tej. Összegyúrjuk,és 2 lapot sütünk belőle. 4 tojásos piskótát sütünk.

Krém: 5 dl tejben 3 evőkanál lisztet felfőzünk. 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral, 2 csomag vaníliás cukorral kikavarunk, és a főzött krémhez keverjük.

Az alsó lapot a krémmel kenjük meg, erre jön a piskótalap, krém, és a kakaós lap. A tetejét porcukorral megszórjuk.

Köszönjük szépen Pestiné Farkas Mártának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top