COMET 2009

2009. 06. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egy nagy tanulsága volt számomra a mostani díjátadónak: nem éri meg előtte egy napig ruha után futkosni! Én ezt tettem ugyanis, ám a végén mégis a "jól bevált" szettet választottam, és nem lógtam ki a tömegből. Szabó Patrícia ex-Cosmo nagyasszony szerint a lényeg az, hogy jól érezze magát az ember a szerelésében. És most nézzük a tündöklő Armani lányt és habcsók kisasszonyt!

Ezúttal nem piros, hanem kék szőnyegen vonultak be a magyar zenei élet sztárjai, hogy a kötelező fal előtt bemutassák, kinek a stylistja volt ezúttal kreatívabb. Puskás Peti kerékpárral érkezett, talán ezzel hívta fel a globalizációra a figyelmet?!   Szabó Eszter hozta a stílusát, nem maradt el fejéről az elengedhetetlen kalap, Kontor Tamás pedig szokásos favágó-ingében érkezett. 

   

 Puskás Peti mint Greenpeace aktivista

 Szabó Eszter és Kontor Tamás      Nekem mégis a fiatal, kezdő sztárok próbálkozásai tetszettek, akik nem a tutira mentek, hanem extrémebbnél-extrémebb ruhákban mutatkoztak a sikoltozó tinilányok előtt. Csifó Dorinát az alternatív világ vonzotta, Barbee-nak pedig Makány Márta tervezte azt a rücskös lovaglónadrágot, amivel számunkra a fetish style képviselője lett - és nem ő egyedül, de erről majd a második részben! 

     Csifó Dorina az alternatív királylány  Barbee talán Madonna magyar megfelelője?    A kék szőnyegen bevonult még Ada és műsorvezető társai. Zárójelben jegyezném meg, hogy Ada nem a ruhapróbán felvett ruhák közül válogatott, hanem egy lila igazán mély dekoltázsú ruhával lepte meg a tini rajongó fiúkat. 

    Ben, Ada és Zola a fal előtt   Lola és Tóth Gabi itt még szolidan

Serdült Orsi és a little black dress...

    Serdült Orsi és jön a fal...   Némó nyomában pedig Gallusz Nikolett    Steiner Kristóf kedvesével érkezett matróz stílusban, Lakatos Márk pedig a Gladiátor című filmet idézte...

     Nagy az összhang Tóth Vera és Lakatos Márk stylist   

Ne feledjétek, ez még csak a bevonulás, az első rész, a hozzá tartozó videót megnézhetitek a divat.hu oldalunkon! Nemsokára ugyanitt láthatjátok az igazi díjátadó hangulatot és azt is megtudhatjuk, hogyan kell felvenni egy latex nadrágot! 

Fotó: Kovács Attila



Szerző

donna.hu



Scroll to Top