Cseke Katinka és Juhász Adrienn együtt feszesítenek

2011. 02. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindketten sokat fogytak az utóbbi időben, ám a dicsérő szavak csak még jobban arra ösztönzik őket, hogy ne adják fel a kilók elleni küzdelmet és tovább szépüljenek. Cseke Katinka és Juhász Adrienn, a Jóban Rosszban színésznői most különleges akupresszúrás masszázzsal és feszesítő testkezelésekkel készülnek a tavaszra, sőt márciusban kilátogatnak arra az egyedülálló rendezvényre is a Papp László Budapest Sportarénába, ahol minden kérdésükre választ kapnak, ami a sikeres fogyókúra, az egészséges életmód, vagy a szépségápolás kapcsán foglalkoztatja őket. Cseke Katinka és Juhász Adrienn is magabiztosan készül a tavaszra, hiszen mindketten jelentős súlyfeleslegtől szabadultak meg az utóbbi időben. A TV2 napi sorozatának sztárjai azonban nem érik be fogyókúrával, a minap speciális módszereket is kipróbálták annak érdekében, hogy még jobb formába hozzák magukat.

A sorozat cserfes Elvira nővére huszonhárom éves koráig klasszikus balettozott, így szerinte ez az a sport, ami a legjobban átmozgatja az izmokat. Ettől függetlenül a színésznő nem zárkózik el az újabb szépítő módszerektől sem, szeret kísérletezni: „Kipróbáltam egy testi-lelki egyensúlyt elősegítő akupresszúrás masszázst, amelytől sikerült is jól ellazulnom. A különleges vákuumos kezelést a hátamon és a kezemen is alkalmazták, a jótékony hatást pedig azonnal éreztem.” – árulta el Adrienn, aki a jövőben bizonyosan visszatér a Wellmed Beauty Studio-ba.

Cseke Katinka a szó szoros értelemben meleg helyzetbe került a különleges módszerek kipróbálásakor. „Egy olyan karfeszesítő kezelést kaptam, amelytől tűzforró lett a kezem, úgyhogy valami biztosan beindult a szervezetemben.” – mesélte nevetve Katinka, akinek a lézeres arckezelés keltette fel leginkább az érdeklődését, amelyet mindenképpen ki szeretne próbálni a közeljövőben.

A két színésznőnek annyira megtetszettek az alternatív kezelések, hogy biztosan kilátogatnak a március 11 és 13 között megrendezésre kerülő Slimexpo-ra a Papp László Budapest Sportarénába, hogy még több szépségápolási lehetőséget megismerhessenek. A Japánban és Kanadában már óriási sikerrel megrendezett fesztivál hatalmas űrt tölt be hazánkban, hiszen a rendezvényen mindenki megtalálhatja a számára legeredményesebb diétát, megismerkedhet az egészséges életmód kialakításához és megtartásához szükséges alternatív lehetőségekkel, ingyenes tanácsadást kaphat plasztikai sebészektől, dietetikus szakemberektől és kardiológusoktól és értékes tombola nyeremények is várják a látogatókat!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top