Détár Enikő megválik az RTL Klubtól!

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A népszerű színésznő és műsorvezető 8 év után búcsút mond a kereskedelmi csatornának. Szerződését május  elsejei hatállyal közös megegyezéssel felbontották. A Reflektor magazinban István Dániel társa ezentúl D. Tóth András lesz, aki 2006 óta dolgozik az RTL Klubnál híradós riporterként, valamint a Házon Kívül, a 21. század és a Fél kettő adásaiban műsorvezetőként.

„Enikő vérbeli televízióssá vált, aki mindig hitelesen tudott beszélni a hazai és a nemzetközi sztárvilág  történéseiről” – kommentálta Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója a hírt. „A közös megegyezéssel létrejött elválás, valamint a műsorvezető-csere nem jelenti a Reflektor tartalmi változását, a műsor továbbra is változatlan formában és tartalommal jelentkezik.”

Détár Enikő nem marad munka nélkül: bár a televízióban ritkábban lehet majd látni, színházi szerepei bőségesen kitöltik idejét. „Amikor több száz adással ezelőtt a csatorna megkeresett, hogy vezessem a sztármagazint, sohasem gondoltam volna, hogy ez a fantasztikus munka ennyi éven át fog tartani, hogy ennyire a mindennapjaim része lesz. Ennek most vége, egy korszak lezárul, de egy vég mindig valaminek a kezdete is. Szerencsére a színházi elfoglaltságaim és a családom miatt a Reflektor nélkül is bőven lesz tennivalóm.” – magyarázta a szerződésbontáskor a színésznő, aki bizonyára nehéz időszakot él még, hiszen a műsorvezetőségen kívül karrierjének egy másik fontos állomásától is mostanában búcsúzik. A 2007 óta játszott „Jelenetek egy házasságból” című Ingmar Bergman darab 110 előadás után júliusban végleg elköszön a közönségtől.

 D. Tóth András  

Képek forrása: RTL Klub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top