Hozzávalók: 4 egész csirkemell, 1cs.,baconszalonna, 1cs.,szeletelt trappista sajt, 1-1 cs.kandírozott papaya, ananász,sárgabarack (egzotikus mix), semmilyen fűszer nem szükséges.
A csirkemellfilé belső részéből a kis darabokat kivágjuk, ráhelyezünk 1 szelet sajtot, ráhalmozzuk a kandírozott vegyes gyümölcsöt, ráhajtjuk a mellfilé másik felét, és 1 szelet sajtot rá teszek, baconnal betekerem, és sütésálló kötözőzsinórral dúsba kötöm. Sárgabarackkal díszítem, és a sütőbe rakom, (kb.150 C-os hőmérséklet) – 50-70percre. Ha kész, szeletekre vágom, és ízlés szerinti körettel kínálom!
Nagyon finom, jó étvágyat!
Köszönjük szépen Gibárszki Zitának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!