Hozzávalók : Barna tészta: 0,5 kg darált keksz, 2 evőkanál porcukor, pici rum, 3 tojássárgája, 5 dkg kakaó. Fehér tészta: 3 tojásfehérje kemény habbá verve, 30 dkg kókuszreszelék, 2 evőkanál porcukor.
A tésztákat külön összedolgozzuk, esetleg kevés tejet lehet hozzátenni, hogy jól összeálljon.
Fogunk egy citromfacsarót, folpackot simítunk bele, abba egy kis fehér masszát nyomunk, tehetünk bele rumos meggyet, utána belenyomjuk a barna masszát. és utána óvatosan kiborítjuk. Annyira kell belenyomni, hogy felvegye a citromfacsaró formáját.
Nagyon mutatós, finom sütemény. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Töltősi Lászlóné Gyöngyinek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!