Eszkimó kunyhó

2008. 10. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók : Barna tészta: 0,5 kg darált keksz, 2 evőkanál porcukor, pici rum, 3 tojássárgája, 5 dkg kakaó.  Fehér tészta: 3 tojásfehérje kemény habbá verve, 30 dkg kókuszreszelék, 2 evőkanál porcukor.

A tésztákat külön összedolgozzuk, esetleg kevés tejet lehet hozzátenni, hogy jól összeálljon.

Fogunk egy citromfacsarót, folpackot simítunk bele, abba egy kis fehér masszát nyomunk, tehetünk bele rumos meggyet, utána belenyomjuk a barna masszát. és utána óvatosan kiborítjuk. Annyira kell belenyomni, hogy felvegye a citromfacsaró formáját.

Nagyon mutatós, finom sütemény. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Töltősi Lászlóné Gyöngyinek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre! 

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top