Ex-szexszimbólumok- mivé lettetek?

2010. 05. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Rod Stewart mai szemmel nézve már akkor is mókás volt, mikor még a legjobb pasik között tartották számon. Tény, hogy ma már a nők nem bomlanak az alsóból kikandikáló szőrzetért.

Russel Crowe minden idők legszexibb gladiátora az utolsó képen még önmaga árnyékára sem emlékeztet. Ezért javasoljuk, emlékezzünk a szép időkre és tartsuk meg őt Gladiátorként emlékezetünkben.

Val Kilmer, ó, olyan helyes pasi volt! Egyáltalán nem az az átlagos szépfiú, kifejezetten volt benne valami, ha értitek, mire gondolunk. Most azonban püffedt fejjel rá sem ismernénk.

Brendan Fraser sosem volt az esetünk, de kigyúrt testének mindig is tisztelettel adóztunk. Mára őt is utolérte az elhízása réme.

Mickey Rourke-ot elég egyszer látni a 9 és fél hétben, garantáltan sosem felejtjük el. Olyan szexuális kisugárzása volt a sármos színésznek, melynek ma sajnos írmagját sem leljük.

Alec Baldwin, a Fogd a nőt és fuss című filmben Kim Basingerrel nyújtott alakítása után sok nő álmainak netovábbja volt. Mára ő is megöregedett és elhízott. Úgy látszik, a kilók felszedése az amerikai színészek esetében elkerülhetetlen.

-Fülöp Dorottya-

Forrás:  www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top