Gábor Zsazsa férje összeragasztotta szemeit!

2010. 12. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A színésznőre és férjére rájár rúd. Miközben Zsazsa az elmúlt heteket kórházban töltötte csípőprotézise miatt, férje furcsa balesetek sorát szenvedte el.

A 93 éves Zsazsa néhány héttel ezelőt leesett ágyáról, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Azonnal megműtötték, csípőprotézist kapott, de a felmerülő komplikációk miatt az elmúlt hetek nagy részét kénytelen volt kényszerpihenővel a kórházban tölteni. Egyes források már azt rebesgették, az utolsó kenetet feladó pap is bent járt nála. A színésznő azonban úgy tűnik, mégis felépült, most azonban férje nemmindennapi balesete miatt izgulhat.

Frederic von Anhalt herceget tegnap szállították be az ügyeletre, miután véletlenül műkörömragasztót cseppentett a szemébe. A 66 éves német származású von Anhalt a hírek szerint figyelmetlenségből a szemcsepp helyett a másik kis üvegcsét kapta fel, és anélkül, hogy megnézte volna, mi van benne, a szemébe csöppentett, amit így sikerült szerencsétlen módon összeragasztania. A herceg pánikba esett, és Beverly Hills-i kastélyából azonnal a helyi kórházba rohant, ahol ugyan elképedve álltak az eset előtt, de természetesen rögtön kezelésbe vették a hírességet. Fájdalomcsillapítót kapott, majd előkészítették a szétválasztó műtétre. A neje műkörömragasztóját a szemébe csepegtető herceg sajtósa szerint a körülményekhez képest jól van, de a következő napokat biztosan pihenéssel tölti. Von Anhalt herceg két hónappal ezelőtt is orvosi ellátásra szorult, akkor egy méhet nyelt le véletlenül, miközben kertjében ejtőzött.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top