Boldog születésnapot a Bak jegyűeknek!

2010. 12. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
2010. december 22-én budapesti idő szerint 0 óra 50 perckor lépett a Nap a Bak jegyébe. 

Milyenek is a Bak jegyében született emberek?

Melankolikusak, nehezen hozhatók ki igazán a sodrukból. Ritkán haragszanak, de akkor alig lehet őket megnyugtatni. Haragtartók, s bizony van a Bak szülöttek között olyan is, aki bosszúálló. Beszédmodoruk fegyelmezett, akaratuk igen határozott. Rendkívül szívósak, kitartók, kemények, ritkán ingadozók.

Teljesen fel tudnak olvadni a hivatásukban. Magas szellemi képességeik vannak, és ezt igyekeznek kihasználni tudásuk elmélyítésére. A felület nem érdekli őket. Elsősorban a belső értékekre helyezik a fő hangsúlyt, másodsorban a külsőre. Kitűnő a koncentrációs képességük. Értelmük többnyire a gyakorlati, anyagi hasznosságra törekszik.

A Bak jegy minősége kardinális, a föld elemű jegyek közé tartozik, ura a Szaturnusz, amely a X. mundán (világi) ház uralkodója is.

A jó Bak szülött nem beszél sokat, de szavának mindig értelme és súlya van, adott szavát minden körülmények között betartja. Nem fecseg, lelkiismeretes, jó barát, és kitart a barátai mellett. Csak a komoly dolgok érdeklik, de ez nem jelenti azt, hogy nincs humora.

Mindig tanulni, fejlődni akar. Nagyon tud szeretni, de nem mutatja ezt ki vagy legalább is nem könnyen.

Takarékos, mindig lebeg előtte valami cél, rettenetesen szívós. Negyven-ötven évig is képes várni arra, hogy céljait megvalósítsa, de eléri azt, amit akar, és ezt meg is tudja tartani.

Mindig úgy érzi, hogy nehéz a sorsa.  Ám ha eléri célját, beteljesedettnek látja az életét. Nagyon szorgalmas, méltóságteljes. Mindig idősebbnek látszik a koránál.

Teljesen mindegy, hogyan áll a Szaturnusz a horoszkópjában, a Bak szülött általában elégedetlen. A munka, a foglalatosság az életfeladata, és szerencsétlennek érzi magát, ha a pályáján nem tud megfelelő előmenetelt elérni és emelkedni. A legbecsvágyóbbak közé tartozó jegy.

A Bak szülött úgy érzi, hogy a sorstól semmit sem kap ingyen, és ez sajnos így is van. Mindenért kétszer kell megdolgoznia.

Kitűnő emlékezőtehetsége van. Kitartó, ha valami nem sikerül neki, tízszer, hússzor is képes újra kezdi. Rendszerint idősebb korában éri el célját, a vagyonosságot, de akkor már nem igazán tudja élvezni.

Praktikus, jó üzletember, mindig a hasznot nézi. Hűvös ember. Haragját magába fojtja, és csak lassan adja ki. Bizonyíték nélkül semmit nem hisz el. Ő a legszkeptikusabb az Állatöv jegyei között.

A kardinális minőséghez tartozik: nagyon becsvágyó, ha valamit el akar érni, azért mindenre képes. Ha kell, erőszakkal is. Konzervatív, de a lelke mélyén metafizikai érzés van. Idős korában a legtöbb Bak szülött foglalkozik okkultizmussal. Érdekli a halál problémája.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.     www.asztrokalendarium.hu


Szerző

donna.hu



Scroll to Top