Gábor Zsazsa lábát amputálják

2011. 01. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Gábor Zsazsának az ünnepek után azonnal a kórházba kellett feküdnie, ugyanis férje, von Anhalt herceg a TMZ honlapján közzétett nyilatkozata szerint amputálni kell a lábát.

A magyar származású, 93 éves színésznő 2010-ben heteket töltött kórházban, miután leesett ágyáról és gerincsérüléseket szenvedett. Habár - ahogyan többször megírtuk - akkor még halálhírét is keltették, de Zsazsa keménynek bizonyult, és a csípőprotézis beültetése után szinte azonnal elhagyta a kórházat. Később,  miután novemberben erős fájdalomra panaszkodott, az orvosok duzzanatot fedeztek fel a lábában: egy vérrögöt, mely mint kiderült, akár szívrohamot is okozhat. A színésznő állapota olyan súlyos, hogy a lábát amputálni kell. Von Anhalt herceg elmondta: az orvosok azt tanácsolták, minél hamarabb, még karácsony előtt hajtsák végre a műtétet, ám Zsazsa ezt visszautasította, mindenképpen otthon, a szeretteivel akarta tölteni a szeretet ünnepét.

A budapesti születésű sztár több mint 30 hollywoodi filmben szerepelt. Egyik legemlékezetesebb alakítása a Csupasz pisztoly 2-ből maradt ránk, ahol a nemrégiben elhunyt Leslie Nilsennel szerepelt együtt. Mindezek ellenére Gábor Zsazsa inkább ismeretes szerelmi életéről, mint karrierjéről. Kilencszer ment férjhez, de csak egy gyermeke született - Francesca Hilton - második férjétől, a hotelmágnás Conrad Hiltontól, Paris Hilton dédapjától.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top