Hozzávalók: 50 dkg főtt gesztenye, (de jó a fagyasztott gesztenyemassza is), 20 dkg cukor, 6 tojás, 3 dkg darált háztartási keksz, 10 dkg étcsokoládé, 2 dkg margarin. Az áttört gesztenyét a tojássárgákkal, cukorral és a keksszel jól összedolgozzuk (én teszek bele egy pici sütőport is, ettől levegősebb lesz), majd óvatosan hozzákeverjük a tojásfehérjéből vert kemény habot. Vajjal kikent , lisztezett tepsibe tesszük, és közepes tűzön megsütjük. A csokit gőz fölött megolvasztjuk, belekeverjük a margarint, és a kihűlt tészta tetejére kenjük.
Hosszúkás szeletekre vágjuk. Nagyon egyszerű, gyorsan kész van, emellett nagyon finom is. Jó étvágyat hozzá, kedves egészségetekre!
Köszönjük szépen Magyarné Zsuzsannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!