Girhes vagy kolosszus

2008. 03. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nézzünk körül egy edzőteremben! Az első látvány, ami elénk tárul: kondigépeken csüngő, izzadságcseppes férfiak, a futógépeken elvétve kocogó egy-két nő. Vagy: az aerobic termekben folyamatosan ugráló nők és a befelé bámészkodó „én csak kifújom magam egy picit” férfiak. Természetesen, ezért nem hibáztatjuk a kedves hímneműeket, hiszen mi is megnézzük őket, miközben dagadó izomzattal fel-le húzódzkodnak. Esztétikus látvány, ha egy férfin izomzat van. Jó érzés végighúzni tenyerünket egy kigyúrt háton, vagy egy isteni kockás hason. A kerek, izmos popsiról már nem is beszélve! De nem mindegy, hogy mekkora göröngyöket jár be eltévedt kezünk. Egyszerű párhuzam a férfiak számára: nem mindegy, mekkora cicivel rendelkezik partnerünk. Van, aki a kicsit szereti, aki az óriásit vagy a művit részesíti előnyben. Vegyük csak végig.

A kis izomzat, vézna test. Nincs olyan nő, aki legalább egyszer ne járt volna vékony hapsival. Általában 30-40% a vékony testalkatnál marad. Példa: a Cool-túrában szereplő D.J. Qualls. Egy kis tündérbogár az a fiú, esetlen, de biztos jó humora van. Azonban mégsem a nagy átlag kedvence.

Sportos, szálkás izomzat. Azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy a nők 90%-a ilyen alkatú férfiúra vágyik. Hiszen ők rendelkeznek is izomzattal meg nem is. Kockás has, izmos hát, kerek popsi. Náluk minden megvan. De nem túlozzák el az izomzatnövelést. Nem szednek különféle porokat, hogy tömeget növeljenek, rajtuk tiszta munka végeredménye látható. Gondoljunk Brad Pitt testére. Melyik nő ne tudná, hogy hogyan néz ki Brad Pitt ruha nélkül? Tehát bátran állíthatjuk, hogy példaértékű izomzattal rendelkezik a híres színész.

S van a kolosszális izmokkal rendelkezők tábora, akikre leginkább a barbibabák buknak. Ezzel sincs semmi gond, amennyiben ők a célközönség. Túlgyúrni egy testet a legtöbb nő szerint már egészségtelen. Ebbe a kategóriába tartozik például Lantos Johnny, akinek 80 cm átmérőjű a combja, mellkasa hihetetlen 130 cm-es, karja pedig elképesztő 52 cm tömör izom. Természetesen a fitness versenyek színpadán rendkívül esztétikusan mutatnak a kigyúrt férfiak és gyönyörködni is nagyon jó bennük, ám a hétköznapokban akadhat olyan szituáció, amelyben inkább zavarnak ezen izmok nagysága.

A legfőbb dolog, amire muszáj felhívnunk a férfiak figyelmét, hogy csak akkor kezdjenek el testet építeni, ha ők nincsenek magukkal megelégedve! Hiszen leginkább magunknak kell tetszenünk, nem pedig a másik nemnek. Ezt hívják belső kisugárzásnak. S egy titok a végére: a nők erre a kisugárzásra rendkívül fogékonyak. Azonnal észrevesszük, ha valaki harmóniában van önmagával, és csak tetszeni tud nekünk az illető.

S most hölgyek! Várjuk a véleményeket. Mennyire legyen kigyúrva a férfi?

Kapcsolódó anyagok:

$$320$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top