Hozzávalók:
1 db csirkemellfilé (vagy tetszésszerinti hús)
étolaj
1 csomag Gyros fűszerkeverék
salátakeverék
zöldségek: paprika, lilahagyma, paradicsom, kígyóuborka
2 dl natúr joghurt
Salátaöntet fűszerkeverék (Ízlésnek megfelelő legyen. Én fokhagymásat választottam.)
Só, bors
hasábburgonya
Elkészítés:
A húst vékony csíkokra vágjuk, bepácoljuk a fűszerkeverékes étolajba. kb.15 percre hűtőbe rakjuk. Ezután nagy fokon 10-15 percig sütjük.
A salátakeveréket és a többi felaprított zöldséget külön tálban összekeverjük.
A natúr joghurtba keverjük a salátaöntet fűszerkeveréket.
Kisütjük a hasábburgonyát.
Ezután a salátamixet, gyros-húst és a sült krumplit tányérra halmozzuk, meglocsoljuk a joghurtos salátaöntettel, és egy pici „erős-pista” kerülhet még rá, ha pikánsan szeretjük.
Egyszerű és gyors!
Jó étvágyat!