Gyros tál

2010. 06. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók: 1 db csirkemellfilé (vagy tetszésszerinti hús) étolaj 1 csomag Gyros fűszerkeverék salátakeverék zöldségek: paprika, lilahagyma, paradicsom, kígyóuborka 2 dl natúr joghurt Salátaöntet fűszerkeverék (Ízlésnek megfelelő legyen. Én fokhagymásat választottam.) Só, bors hasábburgonya
Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk, bepácoljuk a fűszerkeverékes étolajba. kb.15 percre hűtőbe rakjuk. Ezután nagy fokon 10-15 percig sütjük. A salátakeveréket és a többi felaprított zöldséget külön tálban összekeverjük. A natúr joghurtba keverjük a salátaöntet fűszerkeveréket. Kisütjük a hasábburgonyát. Ezután a salátamixet, gyros-húst és a sült krumplit  tányérra halmozzuk, meglocsoljuk a joghurtos salátaöntettel, és egy pici „erős-pista”  kerülhet még rá, ha pikánsan szeretjük. Egyszerű és gyors! Jó étvágyat!
 Köszönjük szépen Lippert Zsunak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.


Szerző

donna.hu



Scroll to Top