Hozzávalók:
Krémhez:
3 csomag vaníliás puding
1 l tej
3-4 ek cukor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
500 ml tejszínhab
3-4 ek porcukor
1 csomag vajas keksz
Csokimázhoz:
3-4 ek kakaópor
3-4 ek cukor
kevés víz (ezt felforralni)
végül a 4-5 dkg margarint hozzákeverni, hogy fényes legyen
Elkészítés:
Tejben felfőzzük a pudingporokat a cukorral. A margarint kikeverjük a porcukorral és ha kihűlt a puding, a két krémet összekeverjük. Ezután jön a rétegezés: kirakunk egy közepes tepsit (kb. 30 x 25 cm) egy sor keksszel szorosan, erre jön a krém, majd megint egy sor keksz, azután a felvert tejszínhab. Utána ismét egy sor keksz és a tetejére a csokimáz. Egy éjszakát állni hagyjuk, majd szeletelhető!