Apró fénymunkások – indigó gyerekek a világ sötét oldala ellen

2011. 07. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hiperaktív és nehezen kezelhető gyerekek? Lehet. Különcök és érzékenyek? Lehet. Feladatukat teljesítik a Földön, arra születtek, hogy érzelmeket és szeretet közvetítsenek és jobbá tegyék a világot. Ők indigó gyerekek, apró fénymunkások, akik fáradhatatlanul azért munkálkodnak, hogy beteljesítsék azt, amiért ide születtek.

Indigónak csak a gyermekek egy bizonyos csoportja mondható. Ők azok, akiknek nincs külön születési programjuk, így a világban sem találják könnyen a helyüket. Aurájukban rengeteg indigókék szín található, energiamintájuk is hasonló, azonban más jegyek is utalnak arra, hogy valamilyen szempontból „mások”. Általában nagyon elevenek, vakmerőek, és sokszor megkapják a hiperaktív bélyeget. Sokukat gyógyszeres kezeléssel próbálják jobb belátásra bírni, azonban ez jobbára csak átmenetileg sikerül. Önbizalmuk nagy, vakmerőségükhöz hasonlóan, mintha tudnák, hogy semmi bajuk nem történhet, hiszen dolguk van ebben a világban. Már egészen kicsi korukban összefüggő, összetett mondatokban fejtik ki véleményüket, sokszor a felnőtteket meghazudtoló bölcsességgel.

Később, kamaszkoruk táján a többi gyermekhez hasonlóan lázadnak, azonban nagyon komoly és intelligens összefüggéseket állapítanak meg a világról, érdeklődésük fő csapása a környezetvédelemre, a világ megmentésére irányul. Élénken érdeklődnek a spirituális tanok iránt, mindent megtesznek azért, hogy felnyissák az emberek szemét. Különleges „detektorokkal” rendelkeznek, melyekkel bármikor kiszűrik a hazugságot és azt, ha valaki nem becsületes. Ehhez nem kell számukra bizonyíték, egyszerűen csak érzik, tudják.

Vad harcosoknak számítanak és ennek a harcosságnak a lecsillapítása, békés mederbe terelésében a legnagyobb segítséget a szülő jelentheti. Sok időt, figyelmet igényelnek, sokat kell velük beszélgetni. A büntetés számukra nem jelent megoldást, észérvekkel jobban meggyőzhetők, olyannyira értelmesek, hogy ezeket már néhány éves korban is megértik. Spirituálisan magas szinten állnak, kommunikációs nyelvük a szeretet.

Tevékenységeikhez mindig társra, partnerre vágynak, így számukra a legjobb tevékenység mindig az, melyet több személlyel, a szülőkkel együtt végezhetnek, mindemellett szükségük van arra, hogy önállóságukban is megerősítést kapjanak. Felnőttként sok indigógyerekből lesz művész, hiszen érzékenységükhöz talán ez a leginkább kiforrott eszköz, de a gyógyítói, tanítói hivatás sem áll messze tőlük.

"Természetes gyerekek, egy természetellenes világban. Modern világunkban az emberek hazudnak önmaguknak és egymásnak, feldolgozott ételen és szennyezett levegőn élnek. Minden nap olyan munkát végeznek, melyet gyűlölnek és nem vesznek tudomást a mélyen bennük élő elgedetlenségről. Ezek a gyermekek viszont nem rendelkeznek azzal a képességgel, hogy hazudjanak önmaguknak és elkülönüljenek érzéseiktől. Feladatuk van, küldetésük, amit el kell végezniük és nem hagyják, hogy bárki megakadályozza őket ebben."  (Dr. Doreen Virtue tisztánlátó pszichoterapeuta)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top