Harcba szállnak Alekosz rajongói Jerzyért?

2011. 04. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bár úgy tűnik, Jerzynek nincs problémája azzal, hogy Béci őt viszi párbajozni, a szépfiú családja és rajongói más véleményen vannak. Szerintük övön aluli volt a döntés, hiszen amikor Béci húga, Gigi jött ki párbajozni, ők teljes mellszélességgel mellé álltak.

Éppen ezért most csatába hívnak mindenkit. „Akit lehet, mozgósítani fogunk az ellentábor részéről is, harcba hívjuk Alekosz, Olivér és Éva rajongóit, hiszen most igazán megvan a lehetőségük arra, hogy elvegyék a döntőbe jutás lehetőségét Bécitől" – nyilatkozta Jerzy sógora az Új Ásznak. A férfi biztos benne, hogy Jerzy ebben a helyzetben a szívére hallgatott volna, sosem választotta volna Bécit, akinek szintén megvolt a lehetősége, hogy valaki mást vigyen ki, mégis így döntött.

Gigi félt tőle, de tudta, hogy el fog jönni az idő, amikor majd a két szívéhez közel álló ember összeméri erejét. Nem fog szavazni, reméli, hogy egy barátságos, őszinte és konfliktusoktól mentes párbaj fog lezajlani szerelme és testvére között.

Ezzel szemben Olivér üdvözölte a Jerzy sógora által felvetett ötletet: leginkább annak örülne, ha a rajongótábor Alekoszra tartogatná sms-eit, azonban azzal nem lehet vitatkozni, hogy a végcél szempontjából mindenkinek jobb lenne, ha Jerzy mehetne vissza a villába. Egyrészt azért, mert  - bár ebben senki sem lehet igazán biztos, hiszen a szépfiú nem volt még párbajozni - gyengébbnek tartják ellenfeleinél. Másrészt Olivér szeretné már kint tudni Bécit, és Jerzynek nagyobb szüksége lenne a főnyereményre is.

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top