Hogy is volt?

2009. 04. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Rögtön az első naptól kezdve a számomra szimpatikus lányoknak adogattam a napi pontocskáimat és figyelemmel kísértem a Mellesleg faliújságon az eseményeket. Valami bennem is megmozdult és a lányoktól kedvet kapva én is jelentkeztem, igaz hatalmas lemaradásban voltam már a többiekhez képest. Ennek tudatában esélytelen játékosként, de bizakodva indultam a játékba. Napról napra gyűltek a pontjaim, reménykedni kezdtem: talán bejuthatok az első forduló 100 esélyese közé! Végül a 27. helyen végeztem így az esélyem már meg volt, hogy a 20-ba is bekerülhessek – lehetőséget kaptam a válogatáson való részvételen.

A válogatáson való részvételről telefonon kaptam értesítést, amelyre az egyeztetett időpontban az Aesthetica központjában került sor. Nagyon barátságos, már-már családias környezet és emberek fogadtak! Rugalmasan és bizalmasan kezeltek mindent, ami a játékosokkal kapcsolatos volt. Egy adatlap kitöltése után orvosi vizsgálat következett. A doktor úr nyíltan, őszintén, érthetően, és nagy szakmai tudással válaszolt a feltett kérdéseimre.

Mivel nekem gyermekkoromban is, és felnőttként is volt műtétem, ami a melleimet érintette, kombinált mellműtétet javasoltak. Méret, alak-korrekció mellfelvarrással kombinálva.

Ezután a váróban egy esztétikai tanácsadó nővel beszélgettem négyszemközt és így kerültem a zsűri tagjai elé. Kérdéseket tettek fel, de egyáltalán nem éreztem tolakodónak, már-már azt éreztem, ezeréves ismerősökkel vagyok körül véve, így nyíltan, őszintén válaszoltam kérdéseikre.

Majd jött a várakozás időszak: vajon felhívnak, benne leszek a 20-ban?

Másnap reggel a Mellesleg faliújságon a lányok sorba jelezték, ők bekerültek. Én biztos voltam benne, hogy nem sikerült, hisz nagyon magabiztos voltam a válogatáson. Életemben először éreztem, most nem fog javamra válni ez a nagyfokú önbizalom. Szerencsére tévedtem, nálam is megcsörrent a telefon: újabb egyeztetés a kampány videó forgatás időpontjáról.

Tudtam nekem ez az egy dolog lesz akadály, hisz nem élő emberekkel fogok beszélni és nem spontán, hanem egy kamerának kell elmondanom az előre megírt kampány szövegem. Félelmem bebizonyosodott, mukkanni nem tudtam a kamerának! De itt is segítségemre sietett a Donna. A bátorítás és Lilla jelenléte meghozta a várva várt eredményt, ha nem is tükrözte az egyéniségemet a felvétel, de a szöveget el tudtam makogni a kamerának.

Innentől pörögtek a napok. Jöttek a szavazatok és már az elején látni lehetett, kik lesznek az esélyesek. Én végig a 9-11 helyen lavíroztam.

Eljött az eredményhirdetés napja, amit egy vacsora keretében rendeztek meg. Mind a  20 részvevőt szeretettel várták, de sajnos nagyon sokan nem jöttek el.

Tiszta szívemből gratulálok  Kozicskáné Kulin Emesének, aki az idei játék szerencsés kiválasztottja!

A többi játékos ne keseredjen el, hisz mi sem vesztesként kerültünk ki a játékból. Új kapcsolatok alakultak, hatalmas élményeken mentünk keresztül. Hiszem, hogy életünk hátra lévő részében meghatározó jelentőséggel bírnak majd az itt megélt élményeink.

Pár szót magamról: én 19 éves korom óta szenvedek a melleim mérete és alakja miatt. Ugyanis a műtétek során nagyságban és alakban is nagyon eltérőek lettek. Kamaszkorom óta nagyon keserves a melltartók és felsők vásárlás és viselése. Többször elhatároztam, megoperáltatom, de mivel mindig a családom volt számomra az elsődleges, így a műtét csak gondolat maradt. Lehetőségem lett volna a tb. alapján a műtétre, de én szerettem volna még abban az időben vállalni gyereket, így ezen lehetőségemről is letettem. Számomra most jött el az idő, de most a tb már nem támogatja az effajta műtéteket. Ezért jelentkeztem a játékra.

Nagyon sok pozitívum jellemezte a játékot és nap nap után erőt adott a hitemben, hogy talán sikerülhet nekem is egyszer az életemben valami. Igaz a műtétet nem rajtam fogják elvégezni, de sok jó szándékú embert ismertem meg a Donnán, akik végig az első naptól kezdve támogattak pontocskáikkal, és sokan levélben vagy topikban lelki támogatást is adtak.

Ez a játék bebizonyította nekem és sokunknak, hogy létezik még szeretet, segítőkészség és összetartás ebben a rohanó, lassan személytelenné váló világban. Néha kaptam és minden játékos kapott negatív visszajelzést is. Erről a részéről nem szeretnék beszélni, mert szeretném tiszteletben tartani azon emberek életfelfogását, mentalitását és véleményét is, akik esetleg másképp látták, élték meg a játék néha már-már törtető mivoltát. Mindenesetre tanulságos volt a negatív visszajelzés is.

Összességében nagyon pozitív tapasztalatokkal éltem meg és zárom le az idei év játékát. Jövőre újra megpróbálom.

Ezzel a kis cikkel is szeretném megköszönni mindenkinek a támogatását és türelmét a játékkal kapcsolatban.

Mivel ez egy interaktív cikk, nyugodtan kérdezzetek, amennyire lehetőségem engedi nyíltan, és a cikken belül fogok válaszolni minden feltett kérdésre.

Köszönöm a Donnának,az Aesthetica Orvosi központnak, és nektek, Donnásoknak a lehetőséget.

Az adatlapomon találtok képeket, ezzel is köszönetem fejezem ki. Ha nem is lehettetek velem a játék minden mozzanatában, de így ti is részesei lehettek azoknak az eseményeknek, amik nem a Donna.hu oldalán zajlottak.

Szeretettel köszönök mindent: Halacska

Kapcsolódó anyagok:

$$3303$$

$$3274$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top