Hol töltik a mézesheteket a celebek?

2011. 04. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Elhangzik a holtomiglan-holtodiglan, lezajlik az esküvői vacsora a tósztokkal, mindenféle jó kívánságokkal, tánccal, mulatsággal, majd az ifjú pár fogja a bőröndjeit és néhány napra, 1-2 hétre valami romantikus helyre utazik, hogy ott töltse a mézesheteit, mielőtt megkezdik házaséletük hétköznapjait. A sztárok persze a nászútnak is megadják a módját, gyakran olyan célállomásokon töltik a frigy utáni időszakot, melyről mi csak álmodozni merünk.

Seychelle-szigetek

 

Mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki az Indiai-ócánon fekvő szigetekre szeretne utazni. Már néhány nap is több mint félmillió forint, de ezért az összegért még nem bérelhetünk saját szigetet, mint Brad Pitt és Jennifer Aniston tette 2000-ben. Sajnos a grandiózus mézeshetek se garantálták a házasság sírig tartó mivoltát, mint tudjuk, már régóta külön utakon járnak. Hozzájuk hasonlóan a szintén itt nászutazó Paul McCartney és Heather Mills sincsenek már együtt.

Maldív-szigetek

 

A körülbelül 200 lakott sziget közel felén egyetlen mozgatórugója van az életnek: a turizmus. Számtalan híresség szereti itt kipihenni a fáradalmait -  vagy éppen a mézesheteit tölti itt. Utóbbiak közt található Hollywood egyik legnagyobb ásza, Tom Cruise is, aki jelenlegi asszonykájával, Katie Holmesszal ünnepelte itt sikeres egybekelésüket.

Bora Bora

A Francia Polinéziához tartozó, mindössze 29 négyzetkilométernyi sziget igazán exkluzív hely a mézeshetek eltöltésére. Nicole Kidman és Keith Urban is itt pihente ki az esküvő izgalmait.

Turtle Island, Fidzsi-szigetek

Képzeljük el, hogy párunkkal kéz a kézben sétálunk a tengerparton a naplementében egy olyan szigeten, ahol senki se zavarhat minket… Britney Spears és Kevin Federline, valamint Jessica Simpson és Nick Lachey nem csak elképzelték, de meg is tették a nászútjukon a magánkézben lévő Turtle Islandon. Az már más lapra tartozik, hogy egyik házasság se állta ki az idő próbáját.

Santa Barbara, Kalifornia

 

A látszat ellenére nem minden celeb tölti a mézesheteit trópusi szigeten. Gwyneth Paltrow és Chris Martin Santa Barbarán enyelegtek a San Ysidro Ranchen, ahol sok-sok évvel előttük a világ egyik leghíresebb párja, John F. Kennedy és Jackie Onassis is megfordult hasonló okokból kifolyólag.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top