Hozzávalók:
25 dkg liszt, 35dkg cukor, 7 tojás, 2 evőkanál kakaó, 1 csomag sütőpor. Krém: 25 dkg margarin, 5dl tej, 5 dkg rétesliszt, 25dkg porcukor, 1 csomag vaníliáscukor, 5 dkg kókuszreszelék.
A tojássárgájákat a cukorral és 7 evőkanál vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót, a liszttel elkevert sütőport, majd a tojásfehérjét, amit kemény habbá verünk. Két lapot sütünk, majd ha kihűlt, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk.
A krémhez a tejből és a lisztből pépet főzünk, a margarint habosra keverjük a porcukorral és apránként hozzáadjuk a kihűlt pépet és jól összedolgozzuk.
A két lapocskát összeragasztjuk a krémmel, az oldalát is megkenjük a krémmel és kókuszreszelékben megforgatjuk.