Hupikék paróka és gyufavörös bubifrizura

2010. 06. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Úgy tűnik, ez a nyár sem telhet el egy jó kis Rihanna-féle frizura forradalom nélkül. Az R&B hercegnő eddig sem okozott csalódást, ha a közönség meghökkentéséről volt szó, de újabban vetélytársa akadt Katy Perry személyében. A zeneipar aranytorkú dívái egy újabb divatőrület elindításán fáradoznak, vagy egyszerűen megritkultak a lesifotósok a kertjükben?

A Spanyolországban megrendezett Rock in Rio Madrid Fesztiválon lepte meg rajongóit Rihanna ezzel a sokkolóan piros színű frizurával. Az oldalt és hátul is erősen leborotvált sérón már egyáltalán nem lepődünk meg, hiszen az utóbbi évben ez vált az énekesnő védjegyévé. A stílusos és sokak által utánzott fekete punk-frizura után jöttek a borzalmas, szőke melírcsíkok, aztán teljesen átvedlett szőkévé, mert úgy gondolta, szőkéknek áll a világ, és most itt a legújabb, a gyufafej hajszín.

A közönség természetesen tombolt, bár nem tudni biztosan, hogy ez a megdöbbentő hajszínnek, vagy a csúcsos melltartóból, necc harisnyából és a Bridget Jones-féle nagyibugyi nadrágból álló fellépő ruhájának szólt-e. A frizuraújítást egyébként a sztárfodrász, Ursula Stephen követte el.

Katy Perry, az újdonsült mennyasszony, a jelek szerint a készülő Hupikék Törpikék mese filmváltozatára készül ezzel a csillogó, világoskék parókával. Viccet félretéve, az énekesnő először a Niceklodeon Kid’s Choice Awards, majd a 2010-es MTV Movie Awards díjátadó vörös szőnyegét tisztelte meg ezzel a szokványosnak semmiképp sem nevezhető frizurával.

Azon felül, hogy vőlegényét, Russel Brandet kísérte el az eseményre, egy duett erejéig a színpadra is felugrott – vagy mondhatnák leszörfözött -, hogy előadják, Snoop Dogg-gal közös California Gurls című nyári slágerüket.

Hűen önmagához körmeit a hupikékhez passzoló sárga körömlakkal díszítette. Ruhája természetesen extra-mini és extravagáns.

Vajon most is egy újabb kóbor szeszélyről beszélhetünk, vagy tényleg ez lesz a legújabb trend? Lehetséges, hogy a lányok egyszerűen nem akarták Lady Gagát magára hagyni sárga hajkoronájával? Ti mit szóltok hozzá, divat-bűntény vagy követendő stílusirányzat?

Fotók forrása: http://justjared.buzznet.com, www.mtv.com



Szerző

donna.hu



Scroll to Top