Jennifer Aniston is anya lesz?

2011. 01. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A színésznő már évekkel ezelőtt úgy érezte, készen áll, minden vágya, hogy végre anya lehessen. Talán most eljött a várva várt pillanat?

A színésznőt az elmúlt időszakban jóformán minden filmbéli partnerével összehozták (legutóbb Gerald Butler volt a soros, akivel az Exférj újratöltve című filmben játszott együtt), ám ezek egyike sem volt igazi kapcsolatnak nevezhető. Mivel elmúlt már negyvenéves, és még kilátásban sincsen senki, akivel komolyra fordulhatnának dolgok, az újságírókat mindig az érdekli a legjobban, hogyan áll az anyasághoz. Míg évekkel korábban még nyíltan beszélt arról, mennyire szeretne már anya lenni, manapság nagy volt a hallgatás a témával kapcsolatban. Most azonban érdekes hírek láttak napvilágot.

A Star magazin a héten arról számolt be, hogy a színésznő már több mint egy éve elindította az adoptálás folyamatát, de Mexikóból örökbe fogadni meglehetősen hosszantartó procedúrával jár, mivel a bonyolult pszichológiai vizsgálatokon túl a kormánytól külön engedélyt kell kérni, majd a mexikói hatóságokkal egyeztetni, ami gyakran hónapokig vagy még tovább elhúzódik.

A színésznő képviselője persze tagadja a hírt, ami még akkor is érthető, ha különben az igaz, ám a bulvár makacs dolog, a híresztelés tartja magát. Egyesek még azt is tudni vélik, hogy Jen éppen abból az árvaházból készül örökbe fogadni, amit már évek ótatámogat és rendszeresen látogat is. A színésznő jóvoltából a Casa Hogar Sion árvaház gyermekei kirándulásokra járhatnak, szép játékokat kapnak, tiszta és kellemesen berendezett szobákban lakhatnak. Ráadásul létrehozott egy alapítványt is, mely az itt élő 120 elhagyott gyermeket támogatja akár életük végéig is.

A magazin szerint az is a pletykákat támasztja alá, hogy Jen jövő hónapban bemutatott filmje, a Just Go With It után egyelőre nem várja semmilyen munka, nem fogadott el semmilyen felkérést. Az árvaház egy alkalmazottja állítólag úgy nyilatkozott róla, hogy rengeteg időt tölt a gyerekekkel, láthatóan jól megértik egymást, ám a legtöbbet mégis mindig a babákkal foglalkozik, hozzájuk bújik, babusgatja őket.

Fotók: DailyMail



Szerző

donna.hu



Scroll to Top