A habport elkeverjük kb. 1,5 dl tejjel és kemény habbá verjük. A joghurtot összekeverjük a zselatinnal, a cukorral és gőz felett meglangyosítjuk - nem kell forralni! Egy levehető oldalú tortaformába belerakjuk a babapiskótát, amit előzőleg meglangyosított, cukrozott tejben egyesével hirtelen megforgatunk.
A joghurtot összekeverjük a tejszínhabbal és beleforgatjuk a gyümölcsöt (ha fagyasztott gyümölccsel készítjük a tortát, a gyümölcsöt a piskótára szórjuk). Ezt az egészet ráöntjük a piskótára, szépen elsimítjuk és hűtőbe tesszük, amíg megdermed.
Nemcsak finom, de nagyon mutatós is, ha a megdermedt joghurtra gyümölcsöt rakunk, szépen, sorban, és tortazselével leöntjük. Újra hűtőbe tesszük és ha ez is megdermedt, tejszínhab rózsákkal díszíthetjük. A tejszínt habfixálóval és vaníliás cukorral felverjük! Másfél óra múlva fogyasztható!
Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Tóth Ferencnek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!