Kakukkfüves csirke

2009. 02. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 4 csirkecomb, 1 kg burgonya, 1 dl olaj, kakukkfű, só.

 

  A burgonyát meghámozom és nagyobb cikkekre vágom. Egy nagy tepsibe beleteszem a burgonyát és meglocsolom az olajjal,kakukkfűvel és sóval majd jól összerázom. A csirkecombokat besózom és jól bedörzsölöm kakukkfűvel majd a burgonyára fektetem. Alufóliával letakarva ½ órát a legmagasabb fokon sütöm majd a fóliát levéve készre sütöm.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Mezei Bettynek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top