Katy Perry: átlagos nő vagyok!

2011. 05. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bőséges példát láthattunk már rá, hogyan rugaszkodnak el a valóságtól azok, akiket szárnyukra vesz a hírnév. Katy Perry nem tartozik közéjük.

Az énekesnő a Vanity Fairnek mesélt gyermekkoráról, Russell Branddel kötött házasságáról, karrierjéről, imázsáról.

Család:

Eddig se volt titok, szülei lelkészek, szigorúan nevelték, nem sztárkarriert szántak neki. Katy szerint azonban elfogadták, hogy neki ez az útja, megtanultak büszkének lenni rá, hogy a lányuk a showbizniszben tevékenykedik, már nem akarják megváltoztatni őt.

Házasság:

„Még sose hazudott nekem, megbízok benne.” – mondja Katy, aki sokakat meglepett azzal, hogy hozzáment a nem éppen makulátlan hírű nőcsábászhoz, Russell Brandhez 2010 októberében. Az esküvői fotóikat azonban nem hozták nyilvánosságra, az énekesnő szerint okkal. „A sajtó nem éppen a barátod, mikor a házasságodról van szó. Ezért is nem adtuk el az esküvői képeinket, pedig több millió dollárt ajánlottak értük, több milliót.” Igaz, jótékonykodásra fel lehetne ajánlani az így kapott összeget, de Katynek a nagylelkűség ezen formája nem fér bele a világnézetébe: „Elvonja a figyelmed a létezésed valódi okáról. Mi magunknak szerettük volna megtartani ezt a pillanatot.”

Karrier:

A köztudatba az „I Kissed A Girl” című számmal berobbant Perry határozottan állítja, a sikert nem szabad készpénznek venni, dolgozni kell rajta, hogy a csúcson maradhassunk. „500 hozzám hasonló csaj áll a hátam mögött a sorban. Tudom, hiszen én is egy voltam közülük. Nagyon jól emlékszek még milyen, mikor be akarsz futni – tonnányi e-mailt küldeni… megpróbálni kapcsolatba kerülni valakivel, aki tovább tud juttatni téged másvalakihez. Nem dolgoznék ilyen őrületes tempóban, ha nem tudnám, milyen múlandó is a hírnév.”

Imázs:

Bombanőnek tartják, a férfiak róla álmodnak, a nők próbálják utánozni. Katy azonban ezen a téren is józan, és bizony beismeri azt, amit a legtöbb világsztár oly gondosan próbál palástolni: ő sem tökéletes. „Átlagos nő vagyok. Egy egész falunyi ember dolgozik rajta, hogy az legyek, aki vagyok… nem kell már ébredéskor Gisele-re [Bündchen] hasonlítani.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top