Kefires-tejfölös csirkecombok

2009. 03. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 6 db egész csirkecomb, fél dl kefir, 2dl 20% tejföl, vegeta.

A csirkecombot megmosom,majd tepsibe helyezem. Megszóróm vegetával. A tejfölt s kefirt összekeverem s ráöntöm a csirkecombokra, alufóliával letakarom a tepsit,és előmelegített sütőbe teszem. Kb. 20 percig így hagyom, majd megnézem. Ha a hús puha akkor kész.

Szórhattok a tetejére reszelt sajtot, s még kicsit vissza tolom a sütőbe, hogy rá olvadjon de anélkül is finom. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Békás Ilonának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top