Ki ne vágyna pihenésre? (x)

2010. 04. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Merüljön el a SPA és a wellness világában! A gyulai Corvin Hotel*** & Restaurant Gourmet romantikus környezettel és exkluzív lehetőségekkel várja a kikapcsolódni vágyókat.  Ha szeretné meglepni kedvesét, válassza a Corvin Hotel*** & Restaurant Gourmet-t és az esti programot a Gyulai Várfürdőben, éjszakai wellnesst és szaunázást a Castello szaunaparkban.

Már a megérkezéskor gyönyörű rózsa, illatos gyümölcs várja Önöket a szobában, ami után ínyenc vacsora, hangulatos pezsgőfürdő, igény szerint szauna és relaxációs masszázs következik. A Gyulai Várfürdő gyógyvize és a Wellness Centrum is az Önök rendelkezésére áll. Ne hagyja ki a patinás város belvárosának megtekintését, a Gyulai Várat és Vármúzeumot, a legendás 100 Éves Cukrászdát és Erkel Ferenc szülőházának megtekintését sem!

2 éj szállás 2 fő részére, ínyenc félpanzióval! A csomag akciós ára 39 990 Ft. 0-2 éves kor között ingyenesen, 2-14 év között 50%-os árkedvezménnyel pihenhetnek szállodánkban. (Jelen ajánlat a kiemelt időszakok kivételével  2010. június 30-ig érvényes.)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top