Kislány! Nicole Kidman másodszorra is anya

2011. 01. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bár sokan meglepődhetnek a híren, hiszen a 43 éves színésznőn az elmúlt kilenc hónapban semmi nem látszott a terhességből, de mindez nem véletlen. A múlt hónapban derült ki ugyanis, hogy a pár béranya segítségét kérte a második közös gyermek kihordásához.

 

A kis Margaret december 28-án született meg egy a nashville-i otthonuktól nem messze található női klinikán. A család rendkívül hálás az áldásért, amit ajándékba kaptak Margaret személyében. „Nem lehet szavakba önteni a hálát, amit érzünk azok iránt, akik támogatták ezt az egészet, különös tekintettel a béranyára.” – nyilatkozta Miss Kidman, aki még azt is megosztotta rajongóival, hogy a kislánynak azért is adták a Faith, azaz Hit nevet, mert rengeteg hitre és türelemre volt szükségük, hogy végigcsinálják mindezt. A Margaret név tisztelgés Nicole nagymamája előtt, aki utolsó gyermekét 49 évesen hozta világra.

A hétfőn hajnalban zajló Golden Globe díjkiosztón, ahol Kidmant a legjobb színésznő díjára is jelölték, a híresség azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy hat hónapra szeretne visszavonulni, a családjának szenteli ezt az időt.

Babafotó egyelőre még nem került nyilvánosságra. A színésznőnek egyébként már van két gyermeke előző házasságából: a 18 éves Isabella Jane és a 16 éves Connor Anthony, akiket örökbe fogadtak. Keith Urban country-énekessel 2006 óta házasok, közös gyermekük, Sunday Rose idén júliusban lesz 3 éves.

Nem ők az egyetlen pár a sztárvilágban, akik a béranyaság módszeréhez folyamodtak, Sarah Jessica Parker mindkét gyermeke így született.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top