Köleskása

2009. 04. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 2,5- 3 dl 100 %-os ananászlé vagy növényi tej, só, őrölt vanília, 3-4 db mandula, kókuszreszelék ízlés szerint, 3-4 evőkanál méz, 1 csésze köles, ízlés szerint gyümölcsök.

A kölest 2 csésze vízben, pici sóval forrásponttól 10 percig főzzük. Majd levesszük a tűzről és letakarva párolni hagyjuk. A hozzávalókat összeturmixoljuk és gyümölcsöket keverünk bele.

Tej- és liszt érzékenyek is fogyaszthatják! Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Dulkai Erzsébetnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top