Kopogtató férfiak

2008. 10. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Arra gondoltunk, hogy jó lenne többet megtudni a bejutásra váró urakról. Hiszen így könnyebb lenne szavazni is rájuk. De milyen módon csikarjunk ki több információt?

Ráadásul, mi nők, sokszor nem csak az olyan részletekre vagyunk kíváncsiak, hogy mikor született, hol lakik, mivel foglalkozik… Nem, mi a lelküket szeretnénk egy kicsit jobban megismerni! Sokszor többet elárul az illetőről egy szemvillanás, egy kedves szó, egy mozdulat, mint mindaz, amit szóban elmond magáról. De hogyan valósítható meg ez a Donna oldalán?

Egy verseny talán segíthetne ebben.

Arra bíztatnák fel a férfiakat, hogyha be akarnak kerülni közénk, akkor a bemutatkozásukban például

- írjanak egy saját verset, - vagy szedjék rímekbe eddigi életüket, vagy csak másoljanak ki egy szívükhöz közelálló verset, - vagy egy frappáns idézettel mutassák be magukat, - vagy tegyenek fel olyan képet az albumukba (például természetfotót), amely a lelküket mutatja meg…

Ti mit javasolnátok? Mivel késztessük őket versenyre?

Írjátok meg nekünk, hogy mit szeretnétek olvasni, látni a bejutásra váró férfiakról! Mi összesítjük a beérkezett ötleteket, kiválasztjuk a legjobbakat, majd hamarosan egy megszavaztatjuk a Donna oldalán!

És utána már a férfiakon lesz a sor, aki igazán szeretne bekerülni a Donna oldalára, az megmutathatja, mit tud! Mi pedig kényelmesen hátradőlhetünk a székünkön, és sokkal könnyebb lesz a választás.

Várjuk a verseny-ötleteiteket november 3-ig az info@donna.hu e-mail címre!

A Donna csapata



Szerző

donna.hu



Scroll to Top