Kos szülött Halak aszcendenssel

2010. 04. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem könnyű téged kihozni a sodrodból, de ha egyszer megharagítanak, nem is könnyű kibékíteni téged. Alkatod elragadóvá, némiképp kényelmessé és földtől elrugaszkodottá tesz, néha túlságosan is könnyen elveszel a ködben.

Halak aszcendensed némiképp akadályozza veled született gyakorlatias, mindennel boldoguló éned érvényesülését. Legrosszabb esetben lustává és határozatlanná tehet téged.

Ugyanígy felébredhet benned a szabadon gondolkodó is, ami miatt képtelen leszel másokhoz alkalmazkodni.

Művészi képességedet jól kamatoztathatod, akár sok pénzt is kereshetnél vele.

Ne merülj önsajnálatba, ha rosszra fordulnak a dolgaid. Inkább törj az élre a munkában, légy dicsőséges hadvezér, ez illik igazán hozzád.

A szeretet nagyon fontos számodra, a szíved viszont nagyon könnyen sebezhető. Szánj rá időt, és gondold át, mielőtt fejest ugranál egy kapcsolatba. Hova az a nagy sietség?

Hatalmas akaraterővel rendelkezel, azonban ez sokszor ingatag, mert gazdag képzeletvilágod a legirreálisabb félelmekkel fenyeget.

Nagyon rá tudsz hangolódni mások érzelmeire, de mégis képes vagy függetleníteni magad tőlük.

Sokszor előfordul, hogy egy pillanatig mélypontra kerülsz, ezen azonban mindig sikerül gyorsan túljutnod.

Ebben az évben több bolygó is arra hívja fel a figyelmet, hogy az egészségeddel többet kellene foglalkoznod.

Egy átfogó és alapos kivizsgálás most nem volna rossz gondolat. A lassú bolygók tranzitjai lappangó betegségeket vagy más, nehezen felismerhető egészségügyi problémákat jelölnek. Kétség, zavarodottság, negativizmus uralhatja életedet és gondolkodásodat. Próbáld ezeket az érzéseket és önmagadat is úgy tekinteni, mintha a hipertérből szemlélnéd. Valóságérzéked egy kissé elfogult.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top