Lady Gaga megint lopott?

2011. 02. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lady Gagát igen sok támadás éri új kislemeze, a Born this way kapcsán, hiszen a címadó dal kísértetiesen hasonlít Madonna Express Yourself című nagysikerű dalára. Az énekesnő a Grammy-átadó után két nappal Jay Lenonál vendégeskedett. A nagysikerű talkshow házigazdája pedig nem kímélte az énekesnőt.

Az első, ami szembetűnő volt a show nézői számára, hogy Gaga minden bizonnyal gyaníthatta, Leno rá fog kérdezni a két dal közti hasonlóságra, így demonstrálásképp elhozta a gramofonjait, hogy mindenki láthassa, már elismerték a munkáját. Arra a kérdésre pedig, hogy hogyan szórakozott a díjátadó után, csak annyit tudott felelni az énekesnő, hogy „Nem igazán emlékszem, tegnap este kissé Spicces Gaga voltam, ha érted mire gondolok.”

A díjátadón viselt ruhájáról Gaga csak annyit mondott, hogy úgy akart kinézni, mint egy humanoid, mint egy őrült szexrobot, vagy egy különös földönkívüli. Mivel a show-ban is úgy jelent meg, hogy arcára négy apró tüskét applikáltak a sminkesek, ettől a külsőtől az énekesnő nem is volt távol.

Az albumra rátérve Gaga elmondta, hogy másfél évig dolgozott az albumon és hogy semmire sem ment volna a csapata nélkül, akik támogatták és segítették. Állítása szerint az album, ami a Born this way, azaz az így születtem címet viseli, azért készült el, hogy mindenki megtalálhassa a belső dívát, a belső sztárt magában, hogy ne kelljen mindig felnéznie másokra. Bár rögtön ezután ellent is mondott magának, mikor a Madonnával való hasonlóság került terítékre.

„Tudom, hogy az emberek imádják összehasonlítani az énekesnőket, de nincs senki, aki nálam odaadóbb és hűségesebb rajongója lenne Madonnának. A jó hír az, hogy kaptam egy e-mailt Madonna stábjától, melyben támogatásukról biztosítanak és sok szeretetet és erőt küldenek nekem.  Ha pedig a Királynő azt mondja, hogy így jó, akkor így jó is lesz.”

Rossz nyelvek szerint az énekesnő észre sem veszi, hogy ezzel csak Madonnának csinál újabb reklámot miközben saját imázsát tépázza azzal, hogy visszavesz különc stílusából, mely feljuttatta őt a világsztárok közé. Mindenesetre az új nagylemezt már mindenki nagyon várja, de ezúttal nem csak a rajongók. A szakma is egyre kíváncsibb, hogy vajon hány hasonló szám lesz még az albumon?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top