Hozzávalók: 4 szelet karaj, 1 db tojás, 2 e.k. olaj, 2 fej vöröshagyma, 2 kiskanál fűszerpaprika, 50 dkg paradicsom, 1 kg paprika, 4 gerezd fokhagyma, zeller zöld, só, bors.
Egy serpenyőben olajon megpároljuk a félfőre vágott hagymát,hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, majd fűszerpaprikával, sóval és zúzott fokhagymával ízesítjük. Hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot és összefőzzük.
A húst kiterítjük, sózzuk, borsozzuk, betakarjuk zellerlevéllel, ízesítjük fokhagymával és kiklopfoljuk. A lecsóba ütjük a tojást, és az így kapott tojásos lecsót a húsba töltjük. Alufóliába csomagoljuk, majd 180 fokos sütőben 40-50 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat mindenkinek!
Köszönjük szépen Orbán Andreának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.