Lesd meg az őszi sminktrendeket!

2010. 09. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Habár még javában tart a nyár, a nagy divatházak legtöbbje már bemutatta legújabb, őszi-téli ruhakollekcióját. Nincs ez másképp a sminktrendek területén sem. Ha kíváncsiak vagytok arra, milyen sminkek fognak hódítani az idei szezonban, akkor tartsatok velünk!

Most következő összeállításunkban öt különböző divatház őszi sminkjeit mutatjuk be Nektek, a visszafogottól a vadabbakig. Így mindenki eldöntheti, melyik tetszik neki a legjobban...

Max Mara

Idén ősszel a divatház szerint az elegáns és ragyogó sminkek fognak hódítani, amik egyszerre jelenítik meg a nőiességet és a vadócságot is. Nem kell mást tennetek, ha ezt a sminket szeretnétek elkészíteni, mint az alapozás után egy fekete szemceruzával cicásra kihúzni a szemeteket. Ezután használjatok minimális szempillaspirált és egy kis arany szemhéjpúdert.

Salvatore Ferragamo

A divatház a mézes csillogást és a természetes sminkeket ajánlja az idei őszre. Törekedjünk a felső szempillák hangsúlyozására és az aranyos csillogást biztosító szemhéjpúderek használatára, hiszen ezekkel a meleg árnyalatokkal felidézhetjük a nyár színeit a szürke őszi napokon.

Karl Lagerfeld

A tervező személyes kedvencem, így én biztosan el fogom készíteni az idén őszre megálmodott sminkjét. Most elárulom Nektek is. A titok a matt alapozó használata, majd egy nagyon erős színű rúzs felkenése az ajkakra. Ebben a szezonban az ajkak lesznek a hangsúlyosak, így a Chanel vezető dizájnere is ezt ajánlja. Bátran viseljetek Ti is egy-egy vibráló színt, és a hatás garantáltan nem marad el!

Dsquared2

A divatmárka egy igazán extrém sminket javasol Nektek, aminek elkészítését a magabiztos és merész nőknek ajánljuk. Az alapozás után használjatok sötétkék szemhéjpúdert, amit neonos színű rúzzsal tehettek még hangsúlyosabbá. Próbáljátok ki, hiszen így biztosan felkeltitek a kiszemelt pasi figyelmét!

Vivien Westwood

Az összeállítás végén egy megbotránkoztató sminket mutatok meg Nektek. A tervezőnő idén ősszel arra biztatja a bevállalós nőket, hogy sminkeljék férfinak magukat. Vagyis rajzoljanak bajusz és erős szemöldököt egy fekete szemceruzával. Nem tudom, lesz-e közületek valaki, aki ezt kipróbálja, én legfeljebb farsangkor tudom elképzelni.

Remélem, sikerült jó pár tippet adni az őszi sminkek elkészítéséhez. Mit gondoltok a most bemutatott összeállításokról?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top