Tészta: 8 tojás fehérje, 8 kanál kristálycukor, 4 kanál rétesliszt, 4 kanál sima liszt, 1 csomag sütőpor. Ebből piskótát sütünk.
Krém: 8 tojás sárgája, 5 evőkanál liszt, 4 dl tej. ezeket sűrűre főzzük. ha kihűlt adunk hozzá 18 dkg vajat, 15 dkg porcukort, 2 csomag vanília cukrot, amit előzőleg kikevertünk.
Rákenjük a krémet a lapra. 5 dl habtejszínt felverünk 2 db habfixálóval. Ezt a krém tetejére rákenjük.
Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.