Manikűr trendek 2008, tavasz

2008. 03. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

De a manikűr trend szó hallatán, valljuk be őszintén, sokunk homlokán megjelennek a kétkedés ráncai. Hisz a ruha, cipő, frizura trendek még rendben vannak… de hogy már azt is meg akarják nekünk mondani, hogy milyen színekbe öltöztessük a körmeinket?

Azonban azoknak a hölgyeknek, akik a teljesség érdekében szeretnék követni a divatot a manikűrjük terén is, most szolgálhatunk néhány jó tanáccsal.

Az idén válasszunk bármilyen színt, hogy divatossá tegyük körmeinket, lényeg, hogy könnyed-vidám árnyalatokkal kísérletezzünk! A fekete már a múlté, helyét átveszik a kék, barna és piros melegebb színei. Ezek egyaránt jól mennek a hétköznapi sportos és elegánsabb viseletekhez is.

Azonban, ha a pasztell árnyalatok nem elégítenek ki, és nem érzed őket elég ütősnek saját stílusodhoz képest, nem kell mást tenned, mint egy réteg helyett kettőt, vagy hármat vinni fel a kiválasztott levendula, pink, vagy más színből. Így mindjárt nagyobb intenzitást kölcsönözhetsz a tavasziasan világos színnek.

És ha még ez sem elég, lehetsz egy kicsit merész – tavasszal úgyis mindenki megbolondul egy kicsit –, és kísérletezhetsz a színekkel is: a kedvenc sötétebb színed egy rétegére vigyél fel egy réteget az új trend színeiből! Ezzel garantáltan érdekes és új hatást érhetsz el. Ráadásul idén minden absztrakt festési minta, forma csak tovább növeli divatosságodat.

Mindezek mellett a francia manikűr szerelmeseinek is csak jó hírekkel tudunk szolgálni. Hisz míg a hosszú műkörmök kimennek a divatból, addig a francia manikűr megmarad örök klasszikus eleganciaként a fegyvertárunkban. Azonban frissíteni itt is lehet. Próbáljátok ki a fordított francia manikűrt: a köröm fehér részét fessétek ki egy választott világos színnel, míg a rózsaszín részt lakkozzátok teljesen fehérre! Talán furcsán hangzik, de a hatás meglepő és egyedi lesz.

Ha ez azonban nem nyerte el a tetszéseteket, akkor van még egy javaslatunk. Dobjátok a sarokba a francia manikűrhöz használt rózsaszín lakkot, és helyette szerezzetek be egy levendula, vagy ibolyaszínt. Meglátjátok, hogy a változás nem lesz olyan drasztikus, mint az első esetben, de barátnőitek és a kolleganők hamarosan hasonlóan felfrissített körmökkel fognak megjelenni a következő találkozás alkalmával.

Lényeges azonban, hogy szín és forma mindig harmonizáljon a külsőddel, stílusoddal és az adott alkalommal, ahová éppen igyekszel! Ennek az apró tanácsnak a betartásával sosem lőhetsz bakot.

És ne feledjük, hogy a tiszta, ápolt körmök sosem fognak kimenni a divatból, jelenjen meg bármi is a New York-i divat hét kifutóin!

Mit gondoltok az új színtrendekről? Jöhet, vagy mehet?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top