Márciusban feltárul az egészséges és karcsú élet titka

2011. 02. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egyedülálló rendezvény a fogyókúra, szépség és egészség jegyében! Már javában zajlik Magyarország első olyan kiállításának szervezése, amely kifejezetten a sikeres fogyókúrához, az egészséges életmód kialakításához és megtartásához, valamint a szépségápoláshoz szükséges leghatékonyabb módszereket, lehetőségeket mutatja be 2011 márciusában a Papp László Budapest Sportarénában.

A Japán és Kanada után a világon harmadikként megrendezésre kerülő különleges rendezvény látogatóit a számtalan termék és szolgáltatás bemutatása mellett professzionális szakmai és orvosi tanácsadásokkal is várják majd a SlimExpo szervezői. Hamarosan mindenki meglelheti a számára legeredményesebb diétát, az egészséges életforma kialakításához és megtartásához szükséges alternatív lehetőségeket illetve tanácsokat, továbbá a szépségápoláshoz szükséges termékeket és szolgáltatásokat. A hazánkban eddig példanélküli esemény célja, hogy a látogatók könnyedén térképezhessék fel lehetőségeiket, és a személyre szabott ismereteket egy helyen szerezhessék be. A 2011. március 11. és 13. között Magyarországra érkező SlimExpo hatalmas űrt tölt be hazánkban és Európában egyaránt, hiszen hasonló tematikájú eseményt eleddig csupán Japánban és Kanadában szerveztek, hangos szakmai és közönségsikerrel.

Az érdeklődők a fogyókúra, az egészség és szépség témakörében minden kérdésükre találhatnak választ a súlycsökkentő programoktól kezdve a méregtelenítési tippeken át az étrend kiegészítők és vitaminok világáig. A kismamák megismerkedhetnek a különböző terhesség utáni programokkal, illetve a gyermekkori elhízás veszélyeivel és megoldási lehetőségeivel egyaránt. A túlsúlyból adódó mozgásszervi-, szív- és érrendszeri betegségekre is kínál megoldásokat az esemény, de egyéb egészségügyi szűrőprogramok is képviseltetik magukat. Továbbá lehetőség nyílik plasztikai sebészeti és természetgyógyászati módszerek megismerésére is. Az elméleti előadások és kerekasztal beszélgetések mellett a látogatók szakkönyveket vásárolhatnak és személyi edzők segítségével alternatív mozgásformákat is elsajátíthatnak. A rendezvényen megjelennek profi tanácsadó szakembereikkel, termékeikkel és szolgáltatásaikkal azok a cégek, amelyek a fogyókúra, az egészség és a szépségipar területén nagy presztízsnek örvendenek ma hazánkban. Minden egy helyen - SlimExpo, 2011. március 11.-13. Budapest, Papp László Sportaréna



Szerző

donna.hu



Scroll to Top