Megadöntős

2009. 03. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Megasztár negyedik része is hatalmas siker volt, nézők milliói szurkoltak kedvenceiknek hétről hétre a képernyő előtt ülve. Az ország új sztárt avatott, hiszen a hihetetlenül izgalmas döntőben végül a közönség szavazatai alapján Király Viktor lett „A Megasztár”. Ezzel Viktor életében is „új időszámítás” kezdődik, elindulhat zenei karrierje, hiszen az első díj – többek között – egy önálló nagylemez, amelyről oly sok előadó álmodozik.

Az album munkálatai elkezdődtek, de hogy addig is enyhüljön a várakozás okozta izgalom, most végre egy CD-n hallhatóak azok a dalok, amelyek Viktor tolmácsolásában a döntők során elhangzottak. A fantasztikus hanggal rendelkező fiatal srác több zenei stílusban is megcsillogtatta tehetségét, így a műsorban hallhattunk tőle egy vérbeli funky klasszikust (September), több Michael Jackson feldolgozást (You Are Not Alone, Billie Jean), de az Aerosmith klasszikus dala, az I Don’t Wanna Miss a Thing interpretálása sem okozott nehézséget.

Az albumon hallható dalok: You Are Not Alone, September, When a Man Loves a Woman, Hull az elsárgult levél, I Don’t Wanna Miss a Thing, This Love, Englishman in New York, Billie Jean, Careless Whisper, Santa Claus is Coming to Town, Love Story, You Are So Beautiful, Csillagdal 4.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top