Megesik a szerelem!

2009. 12. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Ez azonban mit sem von le a film szépségéből, a magyar cím maximum elriaszt pár embert a jegyvásárlástól. Annyi baj legyen.

Nem tagadom, én azok közé a mozizók közé tartozom, akik hajlamosak néhány könnycseppet elmorzsolni a megható jeleneteknél.

Nos, ez a produkció bővelkedik ilyenekben. A férfi főszereplő, Burke (Aaron Eckhart) egy saját maga írt önsegítő könyvvel váltja meg a világot, a gyászon szeretné átsegíteni olvasóit. Igen, Ő is elveszített valakit, három éve egy autóbalesetben a feleségét.

Látszólag tehát tudja, mi a gyógyír a fájdalomra, és hogyan fogadhatja el a gyászoló az elfogadhatatlant. Az igazság persze egészen más, de nézzétek meg a filmet, én ugyan el nem árulom a továbbiakat.

Időközben pedig rátalál a szerelem, a még mindig fiatalos, trendi és végtelenül szimpatikus Jennifer Aniston, azaz Eloise személyében. Jönnek ám a kalamajkák, menedzsere elvárásai, a nő meghódítása, a gyász megélése és a magára erőltetett amerikai szuperember szerep nem mindig fér meg egymás mellett.

Sírtam, nevettem, jól szórakoztam, és bár nem számítottam rá, azért kaptam is valami útravalót ettől a filmtől. Érdemes megnézni!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top