Megjelent Michael Jackson posztumusz kislemeze

2010. 12. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A rajongók már türelmetlenül várták, hogyan sikerül összehozni a lemezt az elhunyt énekes hátrahagyott dalaiból, és nem is kellett csalódniuk. A videomegosztókon is elérhető produkció minden valószínűséggel nagy siker lesz, hisz mind zeneileg, mind képileg méltó Jacko emlékéhez.

A dalt még 2008-ban rögzítették Las Vegasban, és a felvételek ugyan kiszivárogtak a stúdióból, de a félkész produkcióra nem igazán figyelt fel a világ.

A dalt a Dailymail értesülései szerint egy szenegáli művész írta, aki eredetileg nem duettnek szánta, de Jacko maga kérte még a felvételek előtt, hogy írják át duettre. Miután idén sikeresen felvették Akon éneksávját is, belekezdtek a forgatásokba, amin önkéntes alapon rajongók is részt vehettek, hiszen – a rendező Pellington szerint - ők képviselik az örökséget, melyet Jacko maga után hagyott.

A klipről Mark Pellington úgy nyilatkozott: tisztelgés az elhunyt énekes emléke, illetve azok előtt az eszmék előtt, melyeket egész életében képviselt, mint a szerelem és az öröm gyógyító ereje. A videóban szerepel több száz rajongó, szinte az összes híres Jacko-imitátor, a régi klipekből kivágott részleteknek köszönhetően maga Jackson és persze Akon is.

Annak ellenére, hogy rengetegen várták a megjelenést, és minden valószínűséggel nagy siker lesz belőle, nem mindenki örül felhőtlenül a lemez kiadásának, maga a család sem támogatta százszázalékosan az ötletet. Mint elmondták, attól tartanak, hogy az énekek nem eredeti formájukban kerültek fel az albumra. Will.I.Am, a Black Eyed Peas énekese sem engedélyezte, hogy az általa és Jacko által elénekelt közös duettet a lemezre tegyék. Jackson maximalista volt és félő, hogy ez a lemez nem lesz az, mert a kiadónak csak a profit számít, az eszmei érték nem - fejtette ki véleményét az Entertainment Weeklynek Will. Lenny Kravitznek és 50 Centnek láthatóan nincsenek hasonló aggályai, ők szerepelnek is az albumon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top