Megszületett Krisztofer Herkules!

2011. 06. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A kisfiú születése valóságos csoda, hiszen világhírű édesapja, Rippel Ferenc és édesanyja, Vivien nemrégiben még reménykedni sem mert abban, hogy valaha gyermekük szülessen. Viviennel ugyanis korábban közölte orvosa, petefészekrákban szenved, így el kell távolítani a petefészkét.

A házaspár szerint szörnyű időszakon vannak túl, de még a kemoterápia közben sem adták fel a reményt. Mikor a kezelések véget értek, mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak, Viviennek nagynénje petesejtjei ültették be, a baba biológiai apja pedig természetesen Feri lett. A próbálkozásokat végül siker koronázta, így a híres apuka bizton állíthatja, a sok szenvedés után nincs nála boldogabb ember a Földön.

A 3400 grammal és 54 centivel született kisfiú igazi Herkulesként küzdött világra jövetelekor, ezért kapta ezt a sokakat meghökkentő nevet.

Herkules császármetszéssel jött világra, ami normál esetben mindössze 15 perces műtét, ám Vivien esetében egy óráig tartott, mivel az orvos még a műtét után is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy biztosan semmi probléma ne történhessen. Szerencsére Herkules születése komplikációmentesen zajlott.

fotó: Blikk



Szerző

donna.hu



Scroll to Top