Mellesleg: újra indul a játék!

2009. 03. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hatalmas megmozdulást keltett a játék, amely a jelentkezőknek tényleges, komoly tétet jelentett. Mindenkinek, aki részt vett a játékban, meg kellett indokolnia az adatlapján, hogy miért szeretne változtatni keblein. Legtöbbjük esetében látszott, hogy valós, önértékelési problémáik megoldását várnák a nyereménytől. Elsőként el kellett dönteni mindenkinek, hogy résztvevő akar-e lenni a játékban, vagy a szavazók körét gyarapítaná. Az adatlapok nyilvánosak voltak – ezek képezték a szavazás alapját –, így választották ki a Donnák és Donok a számukra legszimpatikusabb pályázót, akire szavaztak. Alapvető feltétele a játékban való részvételnek, hogy kizárólag 18 év felettiek jelentkezhettek.

Óriási sikere, közösségépítő ereje volt a Mellesleg-nek! Külön faliújságot kellett készítenünk – annyian beszélgettek kizárólag erről. Végül kialakult az első 100-as mezőny. Orvosi beavatkozásról lévén szó, ez a 100 fő elmehetett az Aesthetica Orvosi Központba egy konzultációra, ahol a szakemberek megállapították, hogy alkalmasak-e a műtétre, illetve kinek milyen eljárás volna javasolt, valamint hogy ez milyen költséggel járna.

Az alkalmas százból az öttagú zsűri választotta ki a továbbjutó húsz embert, akire tovább lehetett szavazni. Végül kellemes vacsorameghívás közepette hirdettünk győztest. A szavazók sem „távoztak” üres kézzel: a játék végén 2 fő részére egy hetes, all inclusive álomutazást sorsoltunk ki.

2009-ben már 135 000 Donnánk és 13 500 Donunk regisztrált a Donna.hu-n! A tavalyi, nagy sikeren felbuzdulva az Aesthetica Orvosi Központtal közösen úgy döntöttünk, hogy 2009. március 8-tól ismét meghirdetjük a Mellesleg játékot! Ugyanolyan feltételekkel, mint a múlt évben – és természetesen ugyanazzal a nyereménnyel. Vagyis a győztes nyáron már a megálmodott kebleire vásárolhat új fürdőruhát!

A játék kiírásáról mindenkit levélben értesítünk.

Reméljük, hogy idén is legalább akkora érdeklődésre tart majd számot a Mellesleg játék, mint a múlt évben! Minden pályázó Donnának nagyon sok szerencsét, a többieknek pedig jó szórakozást és kellemes időtöltés kívánunk a Donna.hu-n!

A Donna.hu csapata



Szerző

donna.hu



Scroll to Top